Haberler

İYİ Partili Erhan Usta'nın İsmailağa Cemaati liderine yönelik "şifa" mesajı sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın yoğun bakıma kaldırılan İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu ile ilgili mesajı sosyal medyada gündem oldu. Usta, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ömrünü İslam'a adamış bir isim Mahmut Ustaosmanoğlu. Allah'tan acil şifalar dilerim" ifadesini kullandı.

İsmailağa cemaati lideri 93 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu, dün yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

CEMAATİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM GELDİ

Cemaatin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada "Üstadımız Mahmud Efendi Hazretlerimiz enfeksiyona bağlı rahatsızlanması sebebiyle hastanede müşahede altına alınmıştır. Şeyhimizin tez zamanda şifa bulması için başta ihvanımız olmak üzere Efendi Hazretlerimizin tüm sevenlerini duaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

İYİ PARTİLİ İSİMDEN USTAOSMANOĞLU İÇİN "ŞİFA" MESAJI

Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Ustaosmanoğlu ile ilgili bir paylaşımsa sosyal medyada adeta gündem yarattı. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'na şifa diledi.

Usta paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Ömrünü İslam'a adamış bir isim Mahmut Ustaosmanoğlu. Allah'tan acil şifalar dilerim."

İYİ Partili Erhan Usta'nın İsmailağa Cemaati liderine yönelik 'şifa' mesajı sosyal medyada gündem oldu

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Mahmut Ustaosmanoğlu Sosyal Medya Erhan Usta Twitter Haberler

500

Yorumlar (29)

Doğuş:

Türkiye de tarikat zihniyeti var oldukça biz bu halde olacaz.

105
235
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Doğuş isimli utanmaz Îslâm düşmanı, Îslâm Alimlerinden ve Müslümanlardan ne zarar gördünde böyle çirkin yorum yazarak nankörlük ediyorsun.Bu ülkenin ekmeğini, yiyip Nimetlerinden faydalanıyorsanız bu molleton Dinine ve Îslâm Alimlerine saygılı olacaksınız.

yanıt145
yanıt81
Abdullah:

Sankı 100 yıldır uzaya gidiyorduk da tarikata takıldıktan gidemedik…Açda toplumun ekserisinin tarikat ehli olduğu Osmanlı’nın başarılarını bir oku…100 yıldır neden başarısızız onuda iyi düşün.

yanıt52
yanıt30
Mustafa Bakkaloğlu:

Görende herkes cayır cayır islamı yaşıyor zannedecek. Yoruma bak islam düşmanı olduğunu bu kadar belli etme :)

yanıt0
yanıt0
Harun Bir:

allah sifa versin iyi de, ömrünü islama adamista ne olmus yani. vatandasa türkiyeye ne fayda getirmis, ne yapmis. Iste cikarcilik bu olsa gerek.

104
216
yanıtYanıtla
Karacay:

Hala güzel vatanımızda nefes alabiliyorsak sadece ama sadece böyle büyüklerin duasının hürmetinedir. Rabbim O duaların büyüklüğünü anlayacak kapasite versin cümlemize.

yanıt66
yanıt44
Abdullah:

Mahmud efendı hazretleri sıhhatlı olduğu dönemde 81 ili dolaşmış,her gördüğü kişiyi ALLAH ve Resul’üne davet etmiştir…Bu senin için kıymetsız ise az kaldı sabret.Öldügün vakit kıymetini anlayacaksın.

yanıt62
yanıt23
ahmet örnek :

bir yanda şeriat yanlısı cemaatler bir yanda dinsiz yaşayan toplum bir yanda kara çarşaflılar bir yanda aleyna tilki,gülşen gibi giyinenler bir yanda sadece gözbebekleri görünürken diğer yanda neler neler görünüyor ortayı bulamadık bir bulamadık ortayı bir bulsak herşey hallolacakta olmuyor olmuyor olmuyor.

90
65
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

uçak motorunu otomobil parçalarıyla tamir edemezsin. Türk'e İsviçre anayasası alman adalet sistemi falan olmaz. Kaç tane Türk devleti kurulmuş kendimize göre kanun anayasa yazamıyormuyuz?

yanıt143
yanıt23
gngr xxx:

Kanunu kendine göre yazarsın ama uygulayıcılar her defasında kndilerine göre değiştirirler

yanıt32
yanıt12
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title