Haberler

İtfaiye Müdürü Başgün'den Müjde

Güncelleme:

Başgün, "su altında arama kurtarma çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil İbrahim Başgün beraberindeki heyet ile Kanal e televizyonunda yayınlanan Elazığ'a Bakış programına katıldı. Başgün burada su altı arama kurtarma timiyle ilgili önemli bir müjdeyi kamuoyuna açıkladı.

Yunus Üstündağ'ın hazırlayıp Sunduğu Elazığ'a Bakış programına İtfaiye Müdür Yardımcısı Rıdvan Demirbağ ve itfaiye personeliyle katılan Başgün, burada İtfaiye Müdürlüğünün çalışmaları hakkında kamuoyuna bilgiler verdi.

Programa telefonla katılan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinin başarılı bir birim olduğunu ve işini son derece iyi yaptığını ifade ederek, olumsuz durumlara karşı dakikalar değil, saniyeler içinde müdahale kendilerinin müdahale ettiklerine şahit olduğunu belirtti. Başkan Selmanoğlu, İtfaiye Müdürü Halil İbrahim Başgün'ün aynı zamanda İtfaiyeler Birliği Genel Başkan Yardımcısı olmasından dolayı da ayrı bir mutluk yaşadıklarını söyleyerek yakın bir zamanda inşallah kendisini Genel Başkan olarak görmek istediklerini kaydederek, kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Selmanoğlu'nun bu güzel sözlerinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden ve kendisine teşekkür eden İtfaiye Müdürü Halil İbrahim Başgün ise daha Önce yurt dışında Almanya'da gerçekleşen bir ziyaret esnasında İtfaiye Çalışmaları açısından oradaki tabloyu görüp imrendiklerini belirterek, bugün gelinen noktaya bakıldığında Türkiye'de İstanbul İtfaiyesinin Dünyanın sayılı itfaiyelerinden biri haline geldiğini ve bölgemize bakıldığında ise Elazığ Belediyesinin çok iyi bir noktada olduğunu istikrarlı, güçlü ve sayılı itfaiyelerden biri haline geldiklerini kaydetti.

Bu durumun halkı mutlu ettiğini ve güven verdiğini de söyleyen Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil İbrahim Başgün, program sunucu Üstündağ'ın Elazığ'ın üç bir tarafı sularla çevrili ve su altı ve su üstü kurtarma noktasında hangi durumdayız, galiba daha önce burada görev yapan bir ekip vardı sorusuna ise Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde daha önce balık adam kursu gerçekleştirip 10 kişiye 1 yıldız bröve aldıklarını, yakın bir zamanda da bu yıldızları 2 ve 3 yıldıza çıkarmak için bir çalışma ve eğitim gerçekleştireceklerini kaydederek Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün bundan sonra su altı ve su üstünde de aktif olarak arama ve kurtarma çalışmalarına başlayacağını müjdeledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title