Haberler

Uludağ'da Mahsur Kalan 5 Kişi Böyle Kurtarıldı

Güncelleme:

Uludağ'da yürüyüş yaparken kaybolan 5 sağlıkçı, 24 saat sonra Arama Kurtarma Birliği ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Uludağ'da dün akşam yürüyüş yaparken kaybolan 5 sağlıkçı, 24 saat sonra Arama Kurtarma Birliği ve jandarma ekipleri tarafından kurtarılma anı kameralara yansıdı.

UÇURUMDA SIKIŞIP KALDILAR

Uludağ Bakacak mevkiinin alt tarafında bulunan Softaboğan deresinde yürürken 50 metrelik derin kayaların bulunduğu uçurumda sıkışıp kalan Şevket Yılmaz Hastanesi çalışanlarından Hüseyin Üstündağ, Cahit Doğru, Süleyman Çevik, Levent Çetinçelik ve Mehmet Kaçar, saat 23.00 sıralarında kurtarılarak Uludağ Jandarma Komutanlığı'nda ailelerine teslim edilirken arama kurtarma ekiplerinin kurtarma çalışması kameralara yansıdı.

KURTARMA ANI KAMERADA

Arama kurtarma ekiplerinin yaptıkları çalışmalar kameraya yansıdı. 5 sağlıkçının bulunduğu bölgede çalışma yapan ekipler kayalıkların bulunduğu bölgeye halat sistemi kurarak aşağıya indi.

KURTARMA EKİPLERİNE TAM NOT

Çalışmalar sonucunda 5 sağlıkçıyı halat ile tek tek yukarıya çeken ekipler yaptıkları çalışmalar sonucunda tam not aldı. Kaybolan 5 sağlıkçı ise sağsalim evlerine döndü.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Çevik Mehmet Kaçar Uludağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

bur sa lı yız:

yolu bilmiyon ne işin var la dağda kırooo

2
2
yanıtYanıtla
Tc:

Uludağ gece soğuk olmazmı ulam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title