Haberler

İstanbullulara Metro ve Hastane Müjdesi

Çekmeköy’de belediye ve hayırseverlerin desteğiyle hizmete başlayan aile sağlığı merkezinin açılışında konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 15 Temmuz’da devlet hastanesinin 29 Ağustos’ta ise metronun açılacağını söylediÇekmeköy Belediyesi ile hayırsever bir işadamının...

Çekmeköy'de belediye ve hayırseverlerin desteğiyle hizmete başlayan aile sağlığı merkezinin açılışında konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 15 Temmuz'da devlet hastanesinin 29 Ağustos'ta ise metronun açılacağını söyledi

Çekmeköy Belediyesi ile hayırsever bir işadamının destekleriyle yapılan yeni aile sağlığı merkezi düzenlenen törenle açıldı. Çekmeköy Merkez Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde faaliyete başlayan aile sağlığı merkezinin açılışına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Bayram Çiçek ile vatandaşlar katıldı.

Çekmeköy'ün sağlık ve eğitim alanında sorunsuz hale gelmesini arzuladıklarını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Çekmeköy bir eğitim vadisi olsun istedik. Sağlık alanında halkımız ihtiyaç duyduğunda ulaşma imkanını sağlayalım istedik.Güzel müesseseleri ilçemize kazandırdık. Önümüzdeki süreçte Çekmeköy'e eğitim yuvaları kazandıracağız. Çekmeköy'ün merkezinde böyle bir okul yapacak alan bulamayız diye kapalı Pazar alanını planlarda altını otopark üzerini ise ilkokul ve ortaokul alanı yaptık. Orada ilk orta ve lise okullarımız olacak. Altına iki kat otopark koyduk.Otoparkın gelirini de milli eğitime verdik" dedi.

Çekmeköy'e gelecek olan metro ile ilçeye yapılacak olan devlet hastanesiyle ilgili iki önemli müjde veren Başkan Poyraz, "Çekmeköy'e metro geliyor. 29 Ağustos'ta Madenler'den metroya binip İstanbul'un her noktasına ulaşacağız. Madenler'den metroya binip 12 dakikaya Ümraniye'ye 20 dakikaya Üsküdar'a gideceğiz. Yine Madenler'den Taşdelen'e 3 durağı olan oradan da Sancaktepe Sultanbeyli ve Sabiha Gökçen'e ulaşavcak olan metronun temelini de 15 Mayıs'ta atacağız. Çekmeköy Devlet Hastanemizi de 15 Temmuz'da hizmete açacağız" açıklamasında bulundu.

Açılışta konuşan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, ilçeye yapılacak olan hükümet konağı projesinin bakanlık programına girdiğini söyledi.aile sağlığı merkezlerinde görev yapan doktorlara da mesaj veren Kansız, "Güzel hijyenik bir ortamda gelen hastalara sağlık elemanları bir bakış bir güler yüzle hoş geldiniz dedi mi hastalığın ciddi bir kısmı hallolur. Ondan sonrasını da karşılıklı işbirliği ile hallederiz. Çekmeköy'ü daha güzel noktalara getirmek için hep birlikte gayret gösteririz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından aile sağlığı merkezi açıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Poyraz Hüsnü Kansız İstanbul Çekmeköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title