Haberler

İstanbul Yeşilyurt'ta TIR Kazasında Hayatını Kaybeden Aytekin Ailesi İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Güncelleme:

İstanbul Yeşilyurt'ta meydana gelen TIR kazasında hayatını kaybeden Aytekin ailesi için Eyüpsultan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da törene katıldı. Kazada yaşamını yitiren Recep Aytekin'in kuzeni, kazaya tanık olan Sabri Aytekin ise adaletin sağlanmasını istediklerini belirtti. Aytekin ailesi, Eyüpsultan ve Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber-Kamera: HAKAN KAYA

İstanbul Yeşilyurt'ta cinayet gibi TIR kazasında yaşamını yitiren Ertekin ailesinin 4 bireyi için Eyüpsultan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı. Kazada yaşamını yitiren Recep Aytekin'in ailesi ile beraber, ancak başka bir araçla iftara gitmek üzere olduğu sırada kazaya tanık olan kuzeni Sabri Aytekin, "Öndeydim. Arabayı geride bir yere bıraktım. Koşarak geldim. Geldiğimde zaten şok oldum. Adam katliam yaptı. Kanunlara da uymadı. Biz zaten bunun böyle kalmasını da istemiyoruz. Bütün haklarımızı sonuna kadar kullanacağız" dedi.

İstanbul Yeşilyurt Hava Harp Okulu'nun önündeki Havuzlu Kavaşı alt geçidinde önceki gün kağıt yüklü TIR, Marmaray Geçidi'ne çarptı. Çarpmadan dolayı TIR, yanında bulunan otomobilin üzerine devrildi. Kazada, Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aytekin'in aile bireyleri olan Recep Aytekin (45), Güler Rukiye Aytekin (70), Sultan Aytekin (45) ve Merve Aytekin (17) yaşamını yitirdi.

Aytekin ailesi için öğle namazının ardından Eyüpsultan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı. Cenaze töreninde Recep Aytekin'in iki oğlu ailesinin tabutlarına sarıldı. Kılınan namazın ardından Aytekin ailesi, Eyüpsultan zve Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"BİR AİLE YOK OLDU"

Recep Aytekin ve ailesinin Florya Sosyal Tesisleri'ndeki iftara katılmak üzere yola çıktıkları meydana gelen kazada hayatını kaybettikleri öğrenildi. Aynı yere gitmek üzere yola çıkan, farklı araçta bulunan Aytekin'in kuzeni Sabri Aytekin, ANKA Haber Ajansı'na olay anını anlattı. Gözyaşları içinde konuşan Aytekin, "Bizi aradılar. Gelmeye çalıştım, trafik kilitlenmiş vaziyette olduğu için gelemedim. Arabayı geride bir yere bıraktım. Koşarak geldim. Geldiğimde zaten şok oldum. Hatta büyük oğlu da bacağı ağrıyor diye gitmemiş. Elhamdülillah o kurtuldu. Adam katliam yaptı. Kanunlara da uymadı. Biz zaten bunun böyle kalmasını da istemiyoruz. Bütün haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Bir aile yok oldu" dedi.

BABASIYLA BİR YIL ARAYLA ÖLDÜ

Öte yandan Recep Aytekin'in babası Mustafa Aytekin'in de geçen yıl 11 Mart'ta hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu Sabri Aytekin Eyüpsultan Yeşilyurt Yeşilyurt İstanbul Ayazağa Trafik Kazaları Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title