Haberler

İstanbul Ticaret Üniversitesi Haliç'te Kürek Çekti

İstanbul Ticaret Üniversitesi Kürek Takımı, Haliç'in Sütlüce açıklarında düzenlenen 6'ncı Dragon Festivali'ne katıldı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Kürek Takımı, Haliç'in Sütlüce açıklarında düzenlenen 6'ncı Dragon Festivali'ne katıldı.

Haliç'in Sütlüce açıklarında düzenlenen festivalde 487 takım kıyasıya yarıştı. Kürek yarışı şeklinde gerçekleşen festivale İstanbul Ticaret üniversitesi de 17 kişilik bir ekiple katıldı. İstanbul Ticaret Üniversitesi, bankacılıktan sanayiye birçok farklı sektörden firmanın yarıştığı festivalde yarışan tek üniversite oldu.

Dragon Festivali'ne üniversite olarak ikinci defa katıldıklarını belirten İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, okulun kürek takımına başarılar dileyerek geçen sene 32'nci olan takımdan bu sene daha iyi bir derece beklediğini ifade etti. Ekren, "Geçen sene 120 takım arasında 32'nci olmuştuk. Bugün yapılan bu yarışmaya da katılım çok daha fazla. Yaklaşık 400 ekip bugün burada kürek çekecek. Ümit ediyorum sporcu arkadaşlarımız, bugün geçen seneye göre daha iyi bir skor elde eder. Üniversite olarak sadece kürek değil, diğer spor dallarına da önem veriyoruz. İnşallah üniversitemizi böyle uluslararası bir yarışmada en iyi şekilde tanıtmış oluruz" diye konuştu.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Kürek Takımı Kaptanı Doç. Dr. Esin Okay da sporun kondisyon ve performansa dayalı bir olay olduğunu söyledi. Festivalde yarışan tek üniversite olmaktan gurur duyduklarını belirten Okay, "Yarışta başarılı olabilmek için çok iyi çalışmak gerekiyor. Biz 6 antremanla bugün yarışmaya çıkacağız. Kurumlar açısından çok ciddi ve önemli bir organizasyon. Yarışmada yarışan tek üniversite olduğumuz için çok gururluyuz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nazım Ekren Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title