Haberler

İstanbul Teknik Universitesi'nin en başarılı 8 öğrencisi Arnavutluk'tan

Güncelleme:

2019-2020 eğitim-öğretim döneminde İstanbul Teknik Universitesi'nin en başarılı öğrencileri listesine Arnavutluk vatandaşları damga vurdu. En başarılı 8 öğrenci Arnavutluk'tan oldu. Arnavutluk Başkonsolosu Blerta Kadzadej, başarılı öğrencileri kutlayarak, "Hepimizi gururlandırıyorsunuz" dedi.

İstanbul Teknik Universitesi (İTÜ) 2019-2020 lisans mezunları dereceleri açıklandı. Listede dikkat çeken bir detay yer aldı. Geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde İTÜ'nün en başarılı 8 öğrencisi Arnavutluk vatandaşlarından oldu.

BİRİNCİLİĞİ DÖRT ÖĞRENCİ PAYLAŞTI

Listeye göre bu sene okul birinciliğini dört öğrenci paylaştı. İTÜ 2019-2020 dönemi lisans birincileri 3,99 not ortalaması ile Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği'nden Emiljo Mehillaj, İnşaat Mühendisliği'nden Bianka Pajo, Ekonomi'den Sigela Muharremi ve Alueda Kuka oldu. Okul ikinciliğini ise 3,96 ortalama ile Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği'nden Arlind Billa ve Moleküler Biyoloji ve Genetik'ten Xhoela Bame paylaştı. Okul üçüncüsü de 3,94 ortalama ile İnşaat Mühendisliği'nden Alket Çiku oldu.

LİSTEYE ARNAVUTLUK VATANDAŞLARI DAMGA VURDU

Listede okulun en başarılı 8 öğrencisinin de Arnavutluk'tan olması dikkat çekti. Bir önceki sene 4 ortalama ile okul birincisi olan Ida Gjergji de Arnavutluk'tandı.

İstanbul Teknik Universitesi'nin en başarılı 8 öğrencisi Arnavutluk'tanArnavutluk Başkonsolosu Blerta Kadzadej

BAŞKONSOLOS'TAN TEBRİK

Başarılı olan Arnavut öğrencileri, Arnavutluk Başkonsolosu Blerta Kadzadej da kutladı. Kadzadej, "İstanbul Teknik Üniversitesi 2019-2029 eğitim öğretim yılının en yüksek ilk 8 derecesine sahip olan Arnavut öğrencilerini en içten duygularımla tebrik ederim. Hepimizi gururlandırıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

İTÜ'nün en başarılı 10 öğrencisi şöyle:

İstanbul Teknik Universitesi'nin en başarılı 8 öğrencisi Arnavutluk'tan

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Teknik Üniversitesi Arnavutluk İstanbul Haberler

500

Yorumlar (6)

Yolcu:

Osmanlinin en iyi pasalari Arnavut asillidir untmayalim cok zekiler ve hirslilar Torunlarimiz sayilirlar onlarin basarisi bizim basarimizdir Saygilar.

7
8
yanıtYanıtla
NORMAL:

Kim bilir ülkelerinde ne kadar destek veriyorlar. Temelde gördükleri eğitimin sonucu. İnanın ülkemizde eğitime değer verilmiyor. Ne öğretmenler öğretmen ne de öğrenciler öğrenci(Çoğunluk kısım). Ekonomik olarak da iyi değiliz kimse kimseyi kandırmasın. Liseyi birinci ve üniversiteyi derece ile bitirmiş biri olarak söylüyorum ''Üniversite mezunlarında iş bulma kaygısı hat safhada kendimde dahil''. Ailen onca yıl emek versin okutsun sonunda git cafe de, garsonluk markette kasiyerlik yap :)

9
2
yanıtYanıtla
JeoM Behzat Gönül:

İTÜ mezunu bu gençler umarım faydalı olabilir yerlerde çalışırlar. İçlerinde Jeoloji müh yok, Arnavutluk'' ta deprem riski çok. Jeoloji müh olarak 1999 Kocaeli depremini aylar öncesi belirledim ve son anına kadar birçok anomali ölçüp gözlemledim. Deprem tespit çalışmalarıma devam ediyorum. İlk mg:7. 2''lik depremi Balkanlar''da 1977 yılında 9 yaşımda yaşadım. Bu haber çok ilgimi çekti. (Jeoloji Müh. Behzat Gönül / Kocaeli)

2
1
yanıtYanıtla
ad:

üniversiteleri peşkeş çektiklerinin kanıtı

1
1
yanıtYanıtla
Başkalarının Başarılarını Kıskanma!:

Arkadaş Katarlı yazmıyor haberde dikkatli okursan bu öğrenciler Arnavut. Peşkeş çekiliyor diyerek kimsenin emeğini küçültemezsin. 4 sene boyunca nasıl çalıştıklarına biz şahidiz. Adamlar kütüphaneden çıkmazlar, her dersi en önden can kulağıyla dinlerlerdi.

yanıt1
yanıt6
Berk:

Peşkeş derken? Bu Arnavut kızları gerçekten kutluyorum, alın teri akıtmak budur işte. İnanılmaz çalışkandı bu arkadaşlar. Her gün ama her gün kütüphanede dirsek çürütürlerdi. Bunları bulabileceğiniz tek yer Mustafa İnan Kütüphanesiydi. Ayrıca çok da güzel kızlardı.

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title