Haberler

CHP'li Özgündüz 17 Aralık Şüphelilerinden Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

CHP'li Ali Özgündüz, 17 Aralık soruşturmasının şüphelilerinden şikayetçi olduğunu belirten dilekçeyi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, İstanbul merkezli operasyon kapsamında suç duyurusunda bulunarak, açılacak kamu davasına müdahil olmak istedi.

MÜDAHİLLİK TALEBİNDE BULUNDU

Operasyona ilişkin suç duyurusu dilekçesini savcılığa sunduktan sonra adliye önünde basın açıklaması yapan Özgündüz, "Kamuoyunu uzun süredir meşgul eden bu rüşvet ve yolsuzluk konusuyla ilgili olarak bugün soruşturmayı yürütmekle görevli Başsavcıvekili Oktay Erdoğan arkadaşımızla görüştük. Az önce kendisine bu konuyla ilgili olarak müşteki sıfatıyla bir dilekçe verdim. Müşteki sıfatıyla verdim çünkü burada yer alan suçlar TCK'nın 3. kısmında yer alan topluma karşı işlenen suçlar ve yine 4. kısmında yer alan millete ve devlete karşı işlenen suçlar kapsamında olduğu için bu davaya müdahillik talebinde bulunduk" diye konuştu.

"MİLLET ADINA DAVAYI TAKİP EDECEĞİZ"

Dava aşamasında ise toplum adına, millet adına davaya müdahil olacaklarını söyleyen Özgündüz, suçların örtülmemesi ve suçluların cezasız kalmaması, hak ettikleri cezayı alması için millet adına bu davayı takip edeceklerini kaydetti.

"SAVCI ARKADAŞIMIZ HAKSIZ YERE LİNÇ EDİLİYOR"

"Bu vesileyle bunu da söyleyeyim; savcı arkadaşımız haksız yere linç ediliyor, saldırıya uğruyor" diyen Özgündüz, savcının bildiri dağıtmadığını, sadece basın açıklaması yaptığını savunarak, "Kendisine karşı, soruşturmaya karşı yapılan baskıyı, müdahaleyi anlatan bir basın açıklamasıdır. Dolayısıyla 'örgüt mensubu gibi bildiri dağıtıyor' falan gibi beyanlar toplumu maniple eden sorumsuzca davranışlardır" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Oktay Erdoğan Ali Özgündüz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

GAKKOyasin1999@freenet.de:

BU DEVLET BU MİLLETTE SENİN GİBİ ALÇAKLARDAN ŞİKAYETÇİ OLANLAR CHP VE MHP NİN UMRUNDA DEGİL SİZİ VATAN HAİNİ İSRAİL AMERİKA YANDAŞLARI

43
16
yanıtYanıtla
bilgekağanalinevin68@hotmail.com:

Helal sana Kardeşim bu mille t artık yemez bunların ne mal olduğunu, Gezide bu ülkeye zarar vereleri n anlından öpen bu yaratıklar ' Düne kadar Emin Çölaşan Cemaatin hakkında 100 lerce yazı yazdı Şimdi ise Chp Cemaatin kucağına oturdu,

yanıt0
yanıt0
ASLANderdo26@hotmail.com:

ARKADAŞLAR AKP ÖNCESİNDEKİ İKTİDARLARIDA GÖRDÜK İNSANLAR HERŞEYİ BİLİRYOR ARTIK BENCE AKP YÖNETİM GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ İKTIDARDIR KİM NE DERSE DESİN BEN ERDOĞANI DESTEKLİYORUM SONUNA KADAR HEŞEYE RAĞMEN SENİ SEVİYORUZ BİTLİS OLARAK

27
28
yanıtYanıtla
OSMANLIhatiposman77@hotmail.com:

SORUSTURMA DOSYASINDAKI ISIMLER BILINCLI OLARAK MEDYAYA SEVIS EDILEREK HUKUMETE KARSI KAMUOYUNDA YANI MILLETIMIZDE GUVENSIZLIK OLUSTURULMAYA CALISILIYOR.BU GUNE KADAR MILLETIN IRADESINI CANLARI ISTEDIGI ZAMANLARDA YOK SAYIP DARBE YAPANLAR BUGUN DEMOKRASININ ESIT VERGI ODEYEN HER BIREYIN DIN VE ISTEDIGI GIBI YASAMA OZGURLUGUNUN KAVUSMAKTA OLDUGUNDAN RAHATSIZ OLARAK BU TUR KIRLI KAMPANYALAR YURUTMEKTEDIRLER.MILLET ADINA YOLA CIKTIGINI SOYLEYEN BU ADAM YILLARDIR BU MILLETIN ICINDE INSANLARIN EN DOGAL HAKKI OLAN DINI OZGURCE YASAMASI ENGELLENIRKEN NERDEYDI?GECMIS DONEMLERDE VURGUNLAR SOYGUNLAR YAPILIRKEN NERDEYDI?

23
28
yanıtYanıtla
OSMANLIdamarinsesi@hotmail.com:

BİZ DE 90 SENENİ N DİR KANDIRDINIZ MİLLETİ SİZDEN DAVA ACACAM LOZAN ANLAŞMASINDA NE VAR DI AÇIKLAYIN

20
28
yanıtYanıtla
FERİTkiyidenizi07@hotmail.com:

ŞİMDİ CHP Yİ ÇOK SEVDİM.

21
24
yanıtYanıtla
İMAMkiyidenizi07@hotmail.com:

CHP DOKSAN YAŞINA GELDİ. NİÇİNMİ HIRSIZLARDAN UZAK DURDUĞU İÇİN

21
20
yanıtYanıtla
e.ereryasintoktan@hotmail.com:

ama din düşmanı olduğu içinde ebediyete kadar da iktidar olamayacak

yanıt0
yanıt0
BİR BİLENNabarlay@hotmail.com:

KESİNLİKLE HIRSIZLARIN,HARAM YİYENLERİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN.TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN VE MİLLETİN HAKKINI ARAYIN.

30
7
yanıtYanıtla
BAYGARAahmetbaykara33@hotmail.com:

yemeyeni ni görmedim yedim diyeni hiç görmedim..

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title