Haberler

İstanbul'da yollar kilit! Sürücüler iki yaka arasında sıkıştı kaldı

Güncelleme:

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini gösteren yağmur ve mesai saatinin bitimiyle sürücülerin yola çıkması trafikte yoğunluk oluşturdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu haritası verilerine göre, saat 18.28 itibarıyla yoğunluk yüzde 90 olarak ölçüldü.

İstanbul'da, mesai saatinin bitimiyle birlikte sürücüler yola çıkarken, akşam saatlerinde yağmurun da etkisini göstermesiyle birlikte trafikte yoğunluk oluştu.

VERİLERİ İBB PAYLAŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB) Yoğunluğu Haritası verilerine göre, 18.20 itibarıyla yoğunluk yüzde 89'a kadar ulaştı.

İstanbul'da yollar kilit! Sürücüler iki yaka arasında sıkıştı kaldı

AVRUPA YAKASI YÜZDE 85, ANADOLU YÜZDE 90

Aynı veriye göre, Avrupa Yakası'ndaki yüzde 85 olarak ölçülen yoğunluk, Anadolu Yakası'nda yüzde 90 oldu. Bazı bölgelerde trafik akışı durma noktasına geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Trafik İstanbul Haberler

500

Yorumlar (2)

Sanane Adımdan :

herşey çok güzel oluyor

6
16
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Sanane Adımdan: Bu sorun yıllardır İstanbul'da var yağmur yağdığı zaman trafik sıkışıyor. Bu zamana kadar bu sorun size sorun yaratmadı da şimdi mi yarattı? Yağmuru İBB yağdırmıyor veya arabaları bedava dağıtmıyor sonuçta. Bu gibi metropol şehirlerde bu sorun hep var.

yanıt19
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title