Haberler

İstanbul İçin Çay Vakti!

Güncelleme:

Küçükçekmece Belediyesi tüm İstanbulları, "İstanbul İçin Çay Vakti"ne davet ediyor.

Etkinlikte çay içme, çay demleme ve çaya dair birçok şey; yazar, aydın ve alanında önemli isimler tarafından masaya yatırılacak.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek etkinliğe her biri çaysever 6 yazar katılacak. Bir dönem üniveristedeki odasının kapısına "Derin düşünce hali, çaycılar müstesna!" yazan, sadece çay içmeyi değil çay yapma usüllerini de iyi bilen Ahmet Turan Alkan, romanlarında çay düşkünü insanlara yer veren Selahattin Yusuf, "Aşkınla demlenmiş sıcak bir çay içmeliyim" dizesinin şairi Tarık Tufan, iyi çay içicisi Gökdemir İhsan, yeme, içme kültürüne dair yazıları ile Salih Zengin, çayda kadın eli konusu ile Emine Uçak Erdoğan ve Esra Yalazan çay sohbeti gerçekleştirecek.

Programda, ayrıca Mustafa Duman'ın "Çay Kitabı" katılımcılara hediye edilirken, Japon Kültür Merkezi "Özel Çay Seramonisi" düzenleyecek.

21 Şubat Perşembe akşamı saat 19.30'da gerçekleşecek olan çay sohbetinde hem konuşmacılar hem davetliler çaylarını yudumlayacak. Tüm çay severlerin davetli olduğu etkinlik ücretsiz olacak.

TARİH: 21 ŞUBAT PERŞEMBE

SAAT: 19.30

YER: CENNET KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ

Detaylı bilgi icin : www.kucukcekmece.bel.tr

www.cennetkultursanat.com

Kaynak: Bültenler / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Ahmet Turan Alkan Selahattin Yusuf İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title