Haberler

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Kan Bağışı Kampanyası

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kızılay ‘Kan Bağışı Kampanyası’na ev sahipliği yaptı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kızılay 'Kan Bağışı Kampanyası'na ev sahipliği yaptı. Bağış kampanyasını düzenleyen Opr. Dr. Esat Taylan Uğurlu, üniversitedeki kan bağışının Kızılay'ın yıllık 2 milyonun üstündeki kan ihtiyacına katkı sunduğunu ifade etti.

Başakşehir Kızılay Kan Merkezi Müdürü Opr. Dr. Esat Taylan Uğurlu'nun düzenlediği "Kan Bağışı Kampanyası" İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda 5 Kasım tarihinde gerçekleşti.

Kan bağışı kampanyalarının kana olan ihtiyacın karşılanmasında önemli bir açığı kapattığını ifade eden Opr. Dr. Esat Taylan Uğurlu kan tedarikinde sorunlar yaşandığını belirtti:

"Kızılay'ın yıllık 2 milyonun üzerinde kana ihtiyacı var. Kan bağışı konusunda üniversite gençliği birincil hedef kitlemizdir. Bu konuda üniversitelerin desteğine ve katılımına ihtiyaç duymaktayız. Bize bu konuda en çok destek olan üniversitelerden biri İstanbul Gelişim Üniversitesidir. Üniversite yönetimine, öğrenci kulüplerine ve tüm öğrencilere teşekkür ederim. Bu kampanya, yıllık hedefe ulaşmamız adına önemli bir katkı sundu".

Kan bağışı kampanyasını yakından takip eden İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Erdal Şen, "Üniversitemiz öğrencilerinin böyle bir kampanyaya destek olması mutluluk verici" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gelişim Üniversitesi Başakşehir Kızılay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title