Haberler

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi gerçekleştirdi. Helikopter destekli yapılan denetimde araçlar arandı ve sürücü ve yolculara GBT yapıldı.

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü il genelinde eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Helikopter destekli yapılan denetimde durdurulan araçlar aranırken sürücü ve yolculara GBT yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü il genelinde eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Denetime, Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekat ekipleri katıldı. Kadıköy'de denetim noktasında durdurulan araçlar didik didik arandı. Araçlarda bulunan sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği denetimde 'Uzi" isimli narkotik köpeği de araçlarda arama yaptı.

TAKSİM'DE ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANDI

Denetim yapılan noktalardan biri de Taksim Meydanı oldu. Ekipler tarafından durdurulan araçlar didik didik aranırken, narkotik köpeği Kobe'de araçlarda uyuşturucu madde aradı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Helikopter İstanbul Güvenlik Havacılık Trafik 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title