Haberler

Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Terör Saldırısı Protesto Edildi

Aydın'ın Didim ilçesinde, İstanbul'daki terör saldırısı protesto edildi.

Aydın'ın Didim ilçesinde, İstanbul'daki terör saldırısı protesto edildi.

Didim 75 Gençlik Derneği öncülüğünde Merkez Cami önünde başlatılan yürüyüşte "Her şey vatan için", "Kahrolsun PKK", "Ne mutlu Türküm diyene" ve "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları atıldı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen grup, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu, daha sonra şehitler için dua etti.

Grup adına açıklama yapan Mehmet Vela, terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek, "Sabah arkadaşlarımızla dernek binamızda toplandığımızda, emniyet güçlerimize moral vermek için böyle bir yürüyüş yapmaya karar verdik. İki saat içerisinde bu kalabalığa ulaştık. İnsanlarımızdan Allah razı olsun. Binlerce kişi, yürüyüşe destek vererek katıldı." dedi.

Yürüyüşe katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu da vatandaşlarla birlikte yürüyüp slogan attı.

Kılıçdaroğlu, "Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Bu vatan hepimizin. FETÖ'nün darbe girişiminin dün akşamki hain terör saldırısından bir farkı yok. 15 Temmuz'da da bir çok canımız gitti dün akşam da... Artık terörün bitmesini istiyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Aydın Didim Politika Güncel Haberler

title