Haberler

Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - MHP Istanbul Milletvekili Yönter

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, "O teröristler nerede ise, arkalarında kim varsa bulunup mutlaka imha edilmelidir.

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, "O teröristler nerede ise, arkalarında kim varsa bulunup mutlaka imha edilmelidir." dedi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş 1. Bölge Divan Toplantısı Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı nedeniyle normal gündeminden farklı gerçekleştirilen divan toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan, Edip Semih Yalçın ve İstanbul milletvekilleri İzzet Ulvi Yönter ile MHP'liler katıldı.

"Teröre lanet, şehitlere saygı" başlığı ile gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, patlamada 38 şehit verdiğimizi hatırlatarak, "Temennimiz Allah'tan niyazımız şehitlerimizin sayısının artmaması. Vodafone Arena'da bir araçta bomba patladı ve hemen akabinde Maçka Parkı'nda bir canlı bomba rezaleti yaşandı. Şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Bu şehit kanının yerde kalmamasını bekliyoruz. O teröristler nerede ise, arkalarında kim varsa bulunup mutlaka imha edilmelidir. Artık Türkiye adeta terörle savaştadır. Terör nerede olursa olsun ister Maçka ister Vodafone Arena ister Diyarbakır ister Hakkari; nerede olursa olsun bu millet bu hainleri karşılamaya hazırdır. Başlarını ezmeye muktedirdir. ve bunu başaracağız devlet milleti ile uyum içinde olacaktır. Biz devletimizin milletimizin yanınızdayız" dedi.

Toplantıda yapılan konuşmaların ardından MHP'liler Bağlarbaşı Kültür Merkezi yakınında bulunan Üsküdar Çevik Kuvvet Yerleşkesine giderek taziye ziyaretinde bulundu. MHP'liler terörü lanetleyen sloganlar attı.

Kaynak: AA / Güncel

İzzet Ulvi Yönter Bağlarbaşı İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

title