Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Belediye Başkan yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır, Hakan İşcan, Ertuğrul Tanrıkulu ve Hüsnü Güler ile birlikte İl Emniyet Müdürü Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Gürkan, Türkiye'nin terör yüzünden zor günler geçirdiğini ve özellikle gerçekleştirilen son saldırıyla birlikte terörün şiddetinin daha çok arttığını söyledi.

Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmak adına yapılan her türlü saldırıyı lanetlediklerini belirten Belediye Başkanı Gürkan, "Kahraman Türk polislerimizin, canını hiçe sayarak, can ve mal güvenliğimizi sağlarken hain saldırı sonucunda şehit düşmesinin acısını derinden yaşıyoruz. Edirne Belediyesi olarak, belediye binamıza astığımız afişle herkese Türk polisinin yanında olduğumuzu duyurmak istedik. Gün, artık birlik olma günüdür. Gün Türk polisine, Türk askerine sahip çıkma günüdür." şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Erdoğan ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Gürkan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Erdoğan, Türk polisinin dün olduğu gibi bugün de Türk milletinin can ve mal güvenliğini korumak adına canını ortaya koyacağını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Adnan Erdoğan Recep Gürkan İstanbul Politika Güncel Haberler

title