Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Kocaelili tüm vatandaşlarımıza da saldırıdan sonra ortaya koydukları birlik ve beraberlik için, sağduyu için, terörü lanetleyen sorumlu ve açık tavırları için şükranlarımı sunuyorum.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Kocaelili tüm vatandaşlarımıza da saldırıdan sonra ortaya koydukları birlik ve beraberlik için, sağduyu için, terörü lanetleyen sorumlu ve açık tavırları için şükranlarımı sunuyorum." dedi.

İstanbul'daki terör saldırısını lanetlemek ve birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla bir araya gelen Kocaeli'deki siyasi partilerin il başkanları, daha sonra Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katıldı.

Vali Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

"Cumartesi akşamı gerçekleşen bu hain ve menfur saldırı doğrudan devletin varlığına, birlik ve beraberliğe bir saldırıdır." diyen Vali Güzeloğlu, şunları söyledi:

"Çok açık bir şekilde Türkiye'nin büyük yürüyüşüne, milletiyle, devletiyle ilelebet payidar olmasına karşı olan iç ve dış ihanet çevrelerin, şebekelerin, iş birlikçilerin, onların maşası olan katillerin gerçekleştirdiği bu saldırı bizi bu yürüyüşümüzden, onurlu duruşumuzdan, bir an bile geri bırakmayacaktır. Bizler bu inanç ve kararlılıkla bütünleşmiş, birleşmiş, tasada ve kıvançta bir olmuş bir büyük devlet ve büyük bir milletiz. Siyasi partilerimizin tüm mensupları, değerli vatandaşlarımız adına bu birlikteliğinizle güçlü bir duruş sergilediniz. En büyük gücümüz, tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi, tıpkı daha önce yaşadığımız bütün ihanet ve buna bağlı saldırılar karşısında olduğu gibi sizlerin bugün temsil ettiği birlik ve beraberliğimizdir. Amaçlanan da bu birlik beraberliğimizi bozmaktır. Asla buna müsaade etmeyeceğiz."

Kocaelili vatandaşlara saldırıdan sonra ortaya koydukları birlik ve beraberlik için teşekkür eden Güzeloğlu, şunları kaydetti:

"Kocaeli'nde ortaya konulan bu iradenin, milletimizin en büyük gücü olduğunu, bizim de en büyük güvencemiz olduğunu bir kez daha teyit etti. Siyasi parti il temsilcilerimiz, il başkanlarımız olarak şüphesiz siyaset yapmadaki farklılıklarınıza rağmen bu değerler noktasında buluşmanızı çok değerli buluyorum. Aziz şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak. İş birlikçi kim varsa, her neredeyse, içeride ve dışarıda ortaya çıkarılacak, adalete teslim edilecek ve hak ettikleri cezayı alacaklardır. Tekrar Rabbimden rahmet diliyorum. Sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kocaelili tüm vatandaşlarımıza da saldırıdan sonra ortaya koydukları birlik ve beraberlik için, sağduyu için, terörü lanetleyen sorumlu ve açık tavırları için şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Dursun Balaban İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title