Haberler

İstanbul'daki pardösülü gizemli kadın haberimiz gündem yarattı! Haberler.com'a yorum yağıyor

Güncelleme:

İstanbul'da yıllardır herkesin gördüğü ancak kimsenin fotoğraf ya da video çekmeyi aklına getiremediği pardösülü gizemli kadın ilk kez bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi. TEM Otoyolu'nda hep aynı noktada görülen kadınla ilgili yaptığımız haber gündem yaratırken, okuyucular sitemiz Haberler.com'a adeta yorum yağdırdı. Haberimize gelen yorumlarda neredeyse herkesin bu kadını en az bir kez gördüğü ifade ediliyor.

İstanbul TEM Otoyolu'nda yıllardır çok sayıda otomobil sürücüsünün kadrajına giren ancak kimsenin fotoğraf ya da video çekerek görüntülemediği pardösülü gizemli kadın ilk kez cep telefonuyla görüntülendi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Otoyolda seyreden bir sürücünün görüntülediği esrarengiz kadını uzun zamandır gördüğünü dile getiren vatandaşlar, şahsın psikolojik sorunları olduğunu ve sokakta yaşadığını iddia etti.

GÖRÜNTÜLERDE ADETA KARANLIĞIN İÇİNDEN FIRLIYOR

Genellikle Ataşehir civarında görüldüğü söylenen ve dilenci olduğu sanılan kadının internete düşen görüntülerinde pardösülü bir kadının karanlığın içinden fırlayan kadının yolun kenarında küpesiyle oynadığı anlar yer alıyor.

HABERLER.COM GÜNDEMİ BELİRLEDİ, SİTEMİZE YORUM YAĞDI

Haberler.com olarak pardösülü gizemli kadınla ilgili yaptığımız haber gündeme resmen damga vurdu. Sitemizde okunma rekorları kıran haberimize yorum yağdı.

İşte o yorumlardan bazıları;

  • Ataşehir'de sık sık görüyorum özellikle akşamları. Dilenci gibi görünüyor ama hiç para istediğini görmedim ama bir defa ben verdim o da aldı. Masumane bir duruşu var sanki feleğin sillesini yemiş gibi görünüyor.
  • 10 senedir görürüm E5 ve 2. köprü yolunda ama ikisi farklı kişi tahminim abla kardeş birisi hafif kilolu tek tip pardösü giyiyorlar yani iki kişi bunlar pek deli değiller.
  • Ben Ankara'da oturmama rağmen yılda 2, 3 kez İstanbul'a giderim ya Çamlıca gişeleri tarafında yada temde mutlaka denk gelir görürüm Allah yardımcısı olsun.
  • Kendisi Çamlıca gişeleri yolunun kadrolu dilencisidir. Çoğu zaman orada görürüm, arkadaşım akıllı telefonunun olduğunu söylemişti.
  • Hiç bakmadan yolunuza devam edin. İnli mi? Cinli mi? Belli değil.
Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Rafflesia:

Yaa ne gündemi bu kadın geçen sene full Altunizade metrobüsün oradaydı bu sene mekan değiştirmiş. O zamanda uzun bi parçalanmış trençkot giyordu allahım yarabbim yaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title