Haberler

İstanbul'da motokuryenin ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında 6 yıla kadar hapis talebi

Güncelleme:

İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında taksirle ölüme neden olmak suçlamasıyla dava açıldı. İddianamede Mahmud'un 2 yıldan 6 yıla kadar hapsi isteniyor.

İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında hazırlanan iddianamede 2 yıldan 6 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

SOMALİ CUMHURBAŞKANI'NIN OĞLUNA 6 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

İstanbul Fatih'te motokurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'un karıştığı kazayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahmud hakkında taksirle ölüme neden olmak suçlamasıyla dava açıldı. İddianamede Mahmud'un 2 yıldan 6 yıla kadar hapsi talep edildi.

İstanbul'da motokuryenin ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandıMuhammed Hasan Şeyh Mahmud

NE OLMUŞTU?

Avrasya Tüneli'nin Aksaray çıkışında 30 Kasım'da meydana gelen kazada ağır yaralanan motokurye Yunus Emre Göçer, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulmuştu. Zanlının kusur durumu için savcılıkça istenen bilirkişi raporunda, araç sürücüsünün "asli kusurlu" olduğu tespiti yer almıştı.

İstanbul'da motokuryenin ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı

MAHMUD HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Raporda ifadesine yer verilen şüpheli ise Göçer'in kullandığı motosikletle bir anda sinyal vermeden frene basıp sağa dönüş yaptığını, kendisinin de frene bastığını ancak duramayıp motosiklete çarptığını belirtmişti. Soruşturma kapsamında, araç sürücüsü Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

İstanbul'da motokuryenin ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandıYunus Emre Göçer

Öte yandan savcılık, kazaya ilişkin ilk kusur tespiti yaparak araç sürücüsü hakkında "kusursuzluk raporu" veren polisler ve sosyal medyada yer alan polis memurlarının Göçer'in eşini arayarak intihar ettiğini söylediği iddiasına ilişkin de resen soruşturma başlatmıştı.

İstanbul'da motokuryenin ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı

Haberler.com / Ayça Elal - Güncel

Yunus Emre Yunus Emre İstanbul Somali 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

corci:

Yolda giden bir motora arkadan vurup ölümüne sebep olunca maksimum 6 yılla mı yargılanıyoruz? hmmm

138
3
yanıtYanıtla
Ali Duran ÖZEL:

Görüntüleri izlediğim kadarıyla motor düz yolda gitmiyor ki.. aniden adamın önüne kırıyor ve kısa mesafeden önüne kırıyor. Allah c.c. kimsenin başına vermesin ben olsam bende o mesafede mutlaka çarpardım kurtaramaz diye düşünüyorum.

yanıt13
yanıt53
Aysun Doğan:

Yüzde yüz haklısın, motor üzerindeki insanın sanki değeri yok gibi.....

yanıt46
yanıt3
anti mizantropist:

Somali 6, İngilter 3, Amerika 1, Türkiye vatandaşı 15 yıl, Türkiye BB oğlu isen 0 yıl yazarlar.

yanıt31
yanıt2
Muharrem Güreli:

Onlara öyle zaten cezada vermeyecek bize idam verirdi

yanıt10
yanıt0
MUSTAFA YILDIRIM :

O ADAM HAPİS YATMAZ.

83
4
yanıtYanıtla
Xend Cyra:

6 sene mi yazıklar olsun

67
3
yanıtYanıtla
Muhalif:

Yani gelsede 3 ay ağırlar göndeririz diyor . Bu ülke akıllanmaz

59
4
yanıtYanıtla
Soner Yildirim:

Fıkra bu kadar. Hadi dagilalim

55
4
yanıtYanıtla
Soner Yildirim:

Fıkra bu kadar. Dagilalim

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title