Haberler

İstanbul'da Hırsızlık Yapan 3 Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da girdikleri mağazalardan gıda ürünleri ile seramik malzemeler çalan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin 18 ayrı hırsızlık olayının failleri olduğu belirlendi.

İSTANBUL'da girdikleri mağazalardan gıda ürünleri ile seramik malzemeler çalan 3 şüpheli polisle girdikleri kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 18 ayrı hırsızlık olayının failleri olduğu tespit edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERALARI GÖRÜNTÜLEDİ

İstanbul'da mağazalarda meydana gelen hırsızlık olayları üzerine soruşturma başlatıldı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda gıda ürünleri ile seramik malzemeler çalan şüphelilerin hırsızlık sırasında güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği tespit edildi.Görüntülerde şüphelilerin sahte plakalı otomobillerle olay yerine geldikleri, kapı kilitlerini kırarak içeri girdikten sonra çaldıkları malzemeleri otomobilin bagajını doldurdukları görülüyor. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüphelilerin hızla olay yerinden kaçtıkları da görüntülerde yer alıyor.

POLİS ARAÇLARINA ÇARPIP KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDILAR

Güngören'de Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Nadide Caddesi üzerinde 18 Ekim 2023 tarihinde bir tekstil firmasında hırsızlık yapan şüpheliler, Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Kovalamaca sırasında 'Dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şüphelilerin 2 polis aracı ile bir sivil araca çarparak kazaya neden olduu da öğrenildi.

18 OLAYIN FAİLLERİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliğine getirilen şüphelilerin sorgularında Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Fatih, Kağıthane, Ümraniye, Esenler, Eyüp, Küçükçekmece ve Sultangazi ilçelerinde 9 işyerinden hırsızlık, 9 plaka hırsızlığı olmak üzere toplam 18 olayın failleri olduğu belirlendi.

TUTUKLANDILAR

Şüphelilerden Bayram E.'nin (26) daha önceden 62, Eyüp A.'nın (29) 22, Bektaş Y.'nin (21)15 suç kaydı olduğu belirlendi. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Polis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title