Haberler

İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay! Gaspçı üzerine atlayan polis amirine ateş etti

Güncelleme:

İstanbul Okmeydanı'nda turistleri hedef alan bir gasp çetesini kovalayan polis amiri, şüphelilerin üstüne atladı. Gaspçı amire silah çekip ateş etti ancak tutukluk yapınca kaçmaya devam etti. Sokak sokak devam eden kovalamaca sonucu gaspçılar kıskıvrak yakalandı.

İstanbul Okmeydanı'nda turistleri hedef alan bir gasp çetesini kovalayan Beyoğlu Asayiş Büro Amiri, şüphelilerin üstüne atladı. Gaspçı amire silah çekip ateş etti ancak tutukluk yapınca kaçtı. Aksiyon filmlerini aratmayan o anlar kameralara yansırken, sokak sokak devam eden kovalamaca sonucu gaspçılar kıskıvrak yakalandı.

GASP İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 15.00 sıralarında Beyoğlu Okmeydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre "turistlere silah çeken kişi var" ihbarını alan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, vakit kaybetmeden harekete geçti.

İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı

POLİS AMİRİ, GASPÇILARIN ÜSTÜNE ATLADI

İhbar üzerine olay yerine giden Beyoğlu Asayiş Büro Amiri ve ekibi, gaspçıları kıstırdı. O esnada kaçmaya çalışan şüphelileri kovalayan Beyoğlu Asayiş Büro Amiri, gaspçıların üstüne atladı. Şüphelilerden biri silahını çekip polis amirine ateş açtı. Ancak silahın tutukluk yapması üzerine iki gaspçı kaçmaya devam etti.

İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı

FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN KOVALAMACA

Şüphelilerin peşini bırakmayan Beyoğlu Asayiş Büro Amiri, sokak sokak kovalayarak iki şahsı kıskıvrak yakaladı. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise kameralara anbean yansıdı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen ve toplamda 14 adet suç kaydı olan Yusuf A. ile Hamza A.'nın ifadeleri alınarak adli işlemleri yapıldı.

İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Emniyette işlemleri tamamlanan iki şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklandı. Gaspçıların cep telefonundan ise hedef aldıkları turistlerin fotoğrafları çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Okmeydanı İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Halit:

keşke polis onu vursaydı

120
2
yanıtYanıtla
Hayri :

Yine polisin eğitimsizliği ön planda gaspçının silahı tutukluk yapmasa belki de can verecek polis, arkadan geliyosun silahın elnde değil ilk darbeyi vurup adamı düşürmüyosun bir suru eksiklik polisimiz iman kuvvetiyle vatandaşın hizmetini görmeye çalışıyor mesela bu olayda böylemi davranılır demekki uygulamalı eğitim yok

100
13
yanıtYanıtla
Ali yüksel:

ONDÖRT SUÇ KAYDI VE ADAM DIŞARDA BURDA KADER KURBANI KİM!

81
2
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

Sevdiğimin Türk adaleti

yanıt5
yanıt4
Aysegul Caliskan:

Ali yüksel 32 suç kaydi olan bile disarlarda gezebiliyor geçen 33cuyu işlemiş o kişiye şimdi ne oldu bilmiyorum yinemi saldılar yoksa hapisteki bilmiyorum Hz ömer adaleti öldü caniler disarda sucsuzlar içerde

yanıt8
yanıt0
Yusuf Kartal :

Haftaya haberlerde “15 suç kaydı olan” diye bahsedilecek. Bu yorum burada kalsın!

50
3
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Silah Tutukluk yapmasa ne olacaktı peki ??

36
0
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

Bizim böyle polis amirlerine ihtiyacımız var. Bu polisimize takdirname verilmelidir.

11
2
yanıtYanıtla
Johnny CASH:

Polisimize her turlu egitimi vermeye hazirim - samet

3
6
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Nerede gaspçı , uyuşturucu satıcılarını görürseniz hiç acımadan öldürün tıpkı çağdaş , laik Amerika'da olduğu gibi !!! Batı'nın herşeyimi alıyorsunuz ya o zaman Amerika daki polislerin de yaptığı gibi suçlulara asla göz açtırmayın onlara asla acımayın !

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title