Haberler

Çolakkadı'nın Yerine Atanan Hadi Salihoğlu'ndan İlk Açıklama

Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, "Tek derdimiz adaletli ve tarafsız olmak." dedi.

HSYK, 20 savcının görev yerini değiştirdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı'nın yerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu geldi. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Adli Yargı Kararnamesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, "Tek derdimiz adaletli ve tarafsız olmak. 34 senedir bu görevi yürüttük, inşallah bundan sonra da yürütürüz" dedi.

İLK AÇIKLAMA

Atama kararına ilişkin Bakırköy Adliyesi'ndeki makamında gazetecilere açıklama yapan Salihoğlu, kararın Türkiye, kendisi ve ailesi için hayırlı olmasını diledi.  Salihoğlu, "İnşallah Allah bizi utandırmaz. Görevi layıkıyla yaparız. Tek derdimiz adaletli ve tarafsız olmak. 34 senedir bu görevi yürüttük, inşallah bundan sonra da yürütürüz. Türk bayrağının kölesi olarak kendimizi görüyoruz" diye konuştu.

2003'DE SALDIRIDA YARALANMIŞTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, 2003 yılında DGM savcılarının bulunduğu minibüse yönelik düzenlenen bombalı saldırıdan yaralı olarak kurtulmuştu.

SALİHOĞLU'NUN ÖZGEÇMİŞİ

Hadi Salihoğlu, 11 Nisan 1956'da Trabzon Sürmene'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Salihoğlu, stajını İstanbul'da yaptı. Göreve Erzincan'ın Tercan ilçesinde başlayan Salihoğlu, Çankırı Eldivan, Kahramanmaraş Pazarcık, İstanbul'da Silivri ve Fatih adliyeleri ile DGM'de çalıştı. Daha sonra Üsküdar Cumhuriyet Başsavcısı olan Salihoğlu, son olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütüyordu. Salihoğlu, evli ve 3 çocuk babası.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Bakırköy Adliyesi Turan Çolakkadı Hadi Salihoğlu Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

Merdan Barandilsinem@hotmail.com:

Tek derdimiz adeletli olmak demis.. Olursunuz olursunuz AKP size oldurur .. Makam icin para icin kisiligini serefini ruhunu satan insanlardan nefret ediyorum..

33
16
yanıtYanıtla
sadıksadikfecir@gmail.com:

Memleketini, milletini satmasın da .. İnşaallah diğerlerini de kurtarır..

yanıt0
yanıt0
GURBETCIsmsk576.h@live.de:

UNUTMADIK UNUTTURMAYACAGIZ BIR GÜNDE BÜTÜN HÜKÜMET ÜYELERINE PISLIK ATIP DARBE YAPILMAYA CALISILDIGINI ASLA UNUTTURMAYACAGIZ SEN BIN YASA AK PARTI

22
20
yanıtYanıtla
TİLKİfetih-3301@hotmail.com:

OLUR SEN DEDİNYA YAŞAR AÇTAVUK SENİ

yanıt0
yanıt0
mustafamustafa1975yilmazlar@hotmail.com:

hukumet kendı savcısını getırdı artık yolsuzluk hırsızlık fılan kalmadı yahu bu adamlarda hıc utanma allah korkusu yok rte hep konusuyo 1 tane belge cıkarıp gosteremıyor ıran rejımıne az kaldı

21
21
yanıtYanıtla
sadıksadikfecir@gmail.com:

Merak etme, biz iran olmayız.. biz osmanlıyız..

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

Bir ülkenin vatandaşı savcısı ve hakimine güvensizlik besler hale gelmiş ise o ülkede Adaletten bahsedenler ne kadar gerçekçidir? Bir ülkede Adaletten bahsedemiyor isek ne kadar güçlüdür; demokratiktir? Türrk halkı rahatsızdır ey Akp; ellerini Adaletimizden, emniyetimizden, Askerimizden çek artık; bu iş kötüye gidiyor...!

23
15
yanıtYanıtla
HOLOhlohlo@hotmail.com:

ARTİST SEVMİYORSAN BU ÜLKEYİ DEFOLUP GİDERSİN

yanıt0
yanıt0
vatandaşselmaulgen@hotmail.com:

vatandaş:neden yazılanlara saygısızca tepki veriliyor.Biraz olsun yaşanan olaylara tepeden daha geniş kapsamlı baksak, gelişmeleri objektif algılayıp, meselenin toplumsal ve türkiyemizin sorunu olarak algılasak da Türk Milleti olarak bir bütün olup haksızlıklara, hırsızlıklara karşı vicdanımızın artık dur dediğini haykırsak daya iyi olmazmı .......TÜRKİYEMİZ için değmezmi.....

yanıt0
yanıt0
ekonazar.int.cafe@hotmail.de:

tayyibin savcımı bu işlerine geldimi savcıya ses yok sonu kendilerine kadar uzandımı savcıdan kötüsü yok yazık pesss bunu herhalde oy veren ler görüyordur ama oy verenlere ne anlatsan boş

19
16
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title