Haberler

İsrail Televizyonu Önce Ateşkes Sağlandı Dedi Sonra Haberi Geri Çekti

Güncelleme:

İsrail Kanal 2 televizyonu tüm tarafların Gazze'de ateşkes için uzlaştığını duyurdu. Ancak televizyon bir süre sonra bu haberini geri çekti.

İsrail’in Kanal 2 televizyonu, İsrail ve Hamas’ın Gazze’de ateşkes için temel prensiplerde anlaşmaya vardığını duyurdu. Cihan Haber Ajansı ise İsrail televizyonun bu haberini geri çektiği bilgisini verdi.

"TEMEL PRENSİPLERDE ANLAŞTILAR"

Kanal 2 televizyonu, ismini vermediği bir yetkiliye dayandırdığı haberde, İsrail ve Hamas’ın ateşkesin temel prensiplerinde anlaştığını bildirdi.

ATEŞKES SÜRESİ BELLİ DEĞİL

Haber daha İsrail hükümeti ve Hamas tarafından doğrulanmazken, haberde ayrıca tarafların ateşkesin süresi üzerinde henüz karara varmadıkları da belirtildi. İsrail televizyonu ayrıca anlaşmaya Mısır’ın aracılık yaptığını da açıkladı.

YARDIM ARACINI VURDULAR

Ateşkes ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanırken İsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyinde Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) ait bir aracı hedef aldı. Saldırıda iki kişinin hayatını kaybetti.

TEK ELEKTRİK SANTRALİNİ VURDULAR

Öte yandan İsrail tankları da bugün bölgedeki tek elektrik santralini vurdu. İsrail savaş uçakları bugün Gazze’de Hamas’ın üst düzey lideri İsmail Haniye’nin evini yerle bir ederken, Hamas’ın El Aksa televizyonunun binası da hasar gördü. Bugün vurulan hedefler arasında ayrıca bir cami ile hükümet binaları da bulunuyor.

HABERİ GERİ ÇEKTİ

Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre, Gazze'de ateşkes için Hamas ve İsrail arasından anlaşma sağlandığını açıklayan İsrail'in Kanal 2 televizyonu, daha sonra bu haberini geri çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cihan Haber Ajansı İsrail Hamas Gazze Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

vatansever80:

asla kara savaşı yapamayacak korkaklar sürüsüdür israil filistin direnişi gösterdiki düzenli bir ordu israili tarumar eder tek güvenceleri abd ve zengin yahudi lobisidir dikkat edin sadece kadın ve çocuk öldürüyor buna ragmen geberen israilli asker sayısı yüzü geçti birde şartlar eşit olsa kökü gelir bu katil sürüsünün

11
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Filistinlilere Uçak ve Tank yardımı yapalım... Böyle adaletsiz savaş olmaz....

11
0
yanıtYanıtla
Müslüman:

he israil binlerce filistinliyi şehid etsin israilin canı istediği zaman yine katil silahlarıyla oyuna devam etsin yok artık yağma ve israil zamanı gelince dersini süper alacak ve yahudiler adam olacaklar biz müslümanlar sayesinde..

5
5
yanıtYanıtla
METİN DOLUNAY:

İSRAİL LAF ETMEYİN ONLAR ALLAHI ÜSTÜN KULU ONLARIN YANINDA BİZİ NEYİZ Kİ ALLAH BZİLE ONLAR ARASINDA YARIM YAPIYOR ARTIK BUNA İNANIYORUM ADALET FELAN YOK TERESİ BOZULMU8Ş BAKSANIZA ATRİHTEN BU GÜNE KADAR YUHUDİELR NE İSTEDİYSE VERDİ ALLAH ARTIK İNANCIM O BEBEKLER ÖLDÜKCE ÇIĞLIKLAIRNI YALAVRMAALRINI GÖRDÜKCE SARSILIYOR İNANSCIM ALLAH NEDENS ESSİZ NEDE ADALET İSTEMİYOR BUNUDA ANLAMIYORUM YOSKA İNSNA ÖLDÜRMEK GÜNAH DEĞİL Mİ ÖYLESE BİR YUHIDİ KATİAMINA NE DERSİNİZ SIRF BU OLAYALR YÜZÜDNEN CUMAYA GİTMEYİ BIRAKTIM

1
7
yanıtYanıtla
doğanm@m.m:

Arkadasim. Allahlahin. Adeletin. Hic. Suphen. Olmasin. Şüphesiz. Bu. Dünya. Sinav Dunyasi. Allaha. Dua. Edelim...

yanıt0
yanıt0
etem gündüzm@m.m:

Metin Kardesim ayni zamanda allah onlari lanetlemistir. Isyankar olmamak gerek. Muslumanlara cihad farz kilinmis. Biz evlerimizde rahatca otururken bebekler oluyor ve biz sessiz kaliyorsak cihad emrine karsi cikiyoruz demektir. Allah calisan kullarins yardim eder. Muhakkak dunya hayati musluman icin kiymetsiz olmalidir. Oldurulen kardeslerimizin intikamini biz almamiz gerekir, hesap gunu ise allaha teslim olmus ve emirlerine uymuslar icin ne guzel gundur. Adalat iste o gun tecelli edecek. Filistinli kardeslerimizin hesabi sorulacagi gibi onlar icin hareket etmeyen bizlerden de hesap sorulacak. Sen kalbini ferah tut. Asi olma. Cuma namazlarina devam et. Hatta vakit namazlarina da basla ve hic bir sey elinden gelmiyorsa namazlarin arkasindan dua et. Allahin her iste bir hikmeti vardir. Unutmayalim ki bu hale dusmelerinde filistinlilerin de kabahati var. Allaha emanet.

yanıt0
yanıt0
7-7:

MÜSLÜMAN DEVLETLER YAKINDA, ISRAILE BiR SÜPRiZ HAZIRLIYOR ! BM BUNUN FARKINDA OLDUGU iCiN ATESKESi YÜRÜRLÜGE KOYMA CABASINDA... ISRAIL KENDi SONUNU, KENDi ELiYLE HAZIRLIYOR, COK YAKINDA BU SAVAS KONTROLÜNDEN CIKACAK VE HER YER SAVAS ALANINA DÖNÜSECEK... ISRAILIN ATOM BOMBALARI BiLE HiC BiR iSE YARAMIYACAK...

6
2
yanıtYanıtla
32.gun:

Bence bukadar oluden sonra Ateskes yapmasin filistin. Israil yapmak istediklerinin tamamina ulasti. Binin ustunda insan oldurdu, butun silah ve bomba denemelerini kobay gibi uzerlerinde uyguladi, simdi ise ateskes diyor. Benim aklim almiyor. Adamlar istedikleri zaman baslayip istedikleri zaman bitiriyorlar!

5
0
yanıtYanıtla
Güçlü Vatan:

zaten israil böyle devam ederse daha beteri yoldadır demektir ve Filistin bölgede suanda tek başına Abd Avrupa İsrail Mısır ve Arap ülkeleri il tek başına savaşıyor (Katar Türkiye hariç ) ve israil böyle devam ederse savaşa Türkiye,İran,Rusya,Çin,Katar ve uyuyan müslüman ülkeleri de Filistinin yanında yer almaya başlayacak aslında İran Hamasa askeri malzem lojistik yardımda bulunuyor ve ondan iran sessiz duruyor ve Türkiye de hamasa yardım ediyormus diyorlar kusura kalmasınlar akp hükümeti hamasa askeri yardımda bulunmuyor cunku akplilerin hep laftır laf ve seçim içindir ama Türkiye Milleti Hamasa her konuda yardım için yeter ki düğmeye basılması yeterlidir Türkiye Milleti İsraili tek basına yutar yani...

4
1
yanıtYanıtla
neler oluyor:

hani tavsani kandirmak icin havuc uzatip geri cekersin ya,iste aynen oyle olmus!izrail ne yapacagini sasirmis durumda,

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title