Haberler

İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

Güncelleme:

Gazze'yi kan gölüne çevirip binlerce Filistinliyi katleden İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı. Savaş uçakları Halep'teki uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını vurdu. Saldırıda 36 Suriye askeri hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.

İsrail, Suriye'nin kuzeybatısında yer alan Halep ilindeki havalimanı ile savunma fabrikalarına hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 36 Suriye askerinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı kaydedildi.

HAVA SAVUNMA SİSTEMİ ROKETLERE KARŞILIK VERDİ

Suriye hükümetine yakın sosyal medya hesapları, İsrail'e ait savaş uçaklarının uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını hedef aldığını duyurdu. Suriye ordusuna ait hava savunma sistemlerinin düşman roketlerine karşılık verdiği belirtildi.

İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Saldırıya ilişkin, İsrail tarafından ve Suriye rejiminden henüz açıklama yapılmadı. Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü ise en az 36 Suriye askerinin öldüğünü, çok sayıda kişinin yaralandığını aktardı.

İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

2011'DEN BU YANA ÇOK SAYIDA SALDIRI DÜZENLENDİ

17 Mart'ta İsrail'e ait savaş uçaklarının Kalamon bölgesindeki birçok noktayı hedef aldığı kaydedilmişti. İsrail, savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman Halep ve Şam'daki havalimanlarına, İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Suriye Gazze Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

Can Dersimli:

Gazzede 50 bin insan öldü o çok duyarlı ülkemiz israille olan ticaretini katladı. Müslümanın en büyük ihanetçisi yine kendi içinden çıkıyor. 20 yıldır israil suriyeye saldırıyor kimin umrunda kimse diyor mu müslüman ölüyor esad şiidir deyip herkes gözlerini kapadı.

693
279
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, israil ile bir ticareti yok. Bu yalanı yaymaktan artık vazgeçin ahlak yoksunları. Ticareti olanlar özel şirketler, onlar da kesmeye devam ediyorlar.

yanıt362
yanıt885
haksız mıyım:

Bu yalanı sadece, Yeniden Refah seçmenini kışkırtmak ve seçimlerde Erdoğan’a zarar vermek için yapıyorsunuz. 31 martta sandıklar açıldığında yeniden refaha çıkan her oy, cehp ye yazılacak. bunu unutmasın yeniden refahlı seçmen.

yanıt264
yanıt525
er ak:

biz burnumuzu cikarip afrin e ucak goturemiyoruz adamlar halep e ucak gonderiyor. hani buyuk gucluyduk? memleketi dusurdugunuz hal bu

yanıt226
yanıt161
haksız mıyım:

afrine uçak mı götüremiyoruz? öyle havadan vurma falan da değil, afrine tankla topla girdik. afrine 82 plakayı vercez neredeyse sen uçak diyon be kardeş:)))

yanıt273
yanıt259
Mert Kafkas Sahin:

Ve bu İsrail’e her Allah’ın günü Türkiye’den Hersey gidiyor.

391
120
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

İsrail’in resmi verilerini yayınlayan COGAT’a göre Türkiye, Gazze’ye en çok yardım yapan ikinci ülke konumunda. ne hikmetse Gazze’yi bilmeyenler, Hamas’ı terör örgütü olarak görenler, Filistin’e sırt çevirip İsrail dostu olanlar seçim gelince Filistin davasını keşfettiler.

yanıt437
yanıt78
jordon:

bu ülkede askere kurşun sıkan magış alıyor senin dedigin devede kulak

yanıt106
yanıt33
Seko Seko:

Acımıyorum çünki esad ve iran mezhebcilik takıntıları yüzünden suriyeyi kana buladılar rusyanın etegine saklandılar bak rusya hava savunmaları israile karşı 1 kez etki göstermedi çünki rusya israilden korkuyor esad ve iran güvenmeye devm etsin

yanıt26
yanıt61
Hek Tor:

Her zamanki gibi haksızsın... Gazze'ye yardım, İsrail'e dardayım; Hem, sadece sivilleri, özellikle de çocukları katletmeye gücü yetenler kim olurlarsa olsunlar alçak te-rö-rist-tir-ler NOKTA.

yanıt20
yanıt2
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title