Haberler

İsrail'den İran'a tehdit: Sürprizler hazırlıyoruz

Güncelleme:

İsrail Savunma Bakanı Gallant, ülkelerine saldırı hazırlığında olan İran'ı "İsrail'in tepkisi çok etkili olacak ve yıllar boyunca başarılı olduğumuz şeylerden biri de düşmanın ona ne gibi sürprizler hazırladığımızı asla bilememesidir" sözleriyle tehdit etti.

Suriye'nin başkenti Şam'daki büyükelçiliği hedef alan bombalama sırasında Devrim Muhafızları lideri Muhammed Rıza Zahidi'nin öldürülmesi sonrası misilleme hazırlığına girişen İran'a İsrail cephesinden tehdit geldi.

"KARŞILIK VERİLECEK"

İsrail resmi televizyonu KAN'da yer alan habere göre, Tahran ile Tel Aviv arasındaki gerilimin yoğunluğunun arttığı günlerde Gallant, İsrail'in kuzeyinde ülkesinin askerleriyle bir araya geldi. Birden fazla cepheden saldırıya uğradıklarını belirten Gallant, "Orta Doğu'nun neresinde olursa olsun, İsrail topraklarına saldıranlara karşı, kararlı bir saldırı eylemiyle çok hızlı bir şekilde nasıl karşılık vereceklerini bildiklerini" dile getirdi.

"SÜRPRİZLER HAZIRLADIK, BİLMİYORLAR"

Gallant, "İsrail'in tepkisi çok etkili olacak ve yıllar boyunca başarılı olduğumuz şeylerden biri de düşmanın ona ne gibi sürprizler hazırladığımızı asla bilememesidir." ifadesini kullandı.

DIŞİŞLERİ BAKANI DA SİNYALİ VERMİŞTİ

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, X platformundan yaptığı paylaşımda, İran topraklarından İsrail'e saldırı düzenlenmesi halinde karşılık vereceklerini ve bu ülkeyi hedef alacaklarını belirtmişti.

İRAN MİSİLLEME HAZIRLIĞINDA

İsrail, Devrim Muhafızları lideri Muhammed Rıza Zahidi'nin, 1 Nisan'da Suriye'nin başkenti Şam'daki büyükelçiliği hedef alan bombalama sırasında öldürülmesinin ardından, İran'ın olası misillemesine hazırlanıyor. İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan, 2'si general rütbesinde 7 kişi ölmüştü. Ayrıca saldırıda 6 Suriye vatandaşının hayatını kaybettiği bildirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail İran Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (14)

serdar turan:

yeryüzündeki iblis fitne pislik israil, 3.dünya savaşı çıkarmaya çalışıyor

59
6
yanıtYanıtla
Zebra 21:

İran kadar boş yapan bir ülke yoktur

45
8
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

Siz ne yaptınız

yanıt20
yanıt9
Hasan Aykuş:

Adama bak! Birden fazla cepheden saldırıya uğradıklarını söylemiş. Bunların alayı yalancı. Kendilerinin saldırmadığı civar ülke kalmamış dediği lafa bak! Ahlaksız bunlar....

28
3
yanıtYanıtla
Muharrem Şahin:

HİTLER ruhun şadolsun

26
3
yanıtYanıtla
İNAN DIRAZ :

Köpek ve sahibi arasında bazen böyle olaylar olur, sahibi köpeğini terbiye etmek için bazen darp ederek eğitir, ama yinede Köpek sahibini ısırmaz sahibide Köpek kuduz olmadıkça öldürmez, itrailde köpeğini terbiye etmek için biraz korkutarak göz dağı veriyor o kadar.

17
0
yanıtYanıtla
Perwer:

Güzel özetlemişsiniz. Aynen öyle

yanıt13
yanıt0
Halil Yarbaşı:

3. Dünya savaşı pamuk ipliğine bağlı Rusya Çin İran ittifakı,nın yanında yer alan kazanır Rusya 3 milyon askerle Avrupa'yı işgal eder Abd ve İngiltere yalnız kalır Abd,nin etrafı Abd düşmanları ile çevrili son olarak İsrail'in fazla zamanı kalmadı 2025 yılının ortasında İsrail diye bir devlet olmayacak!!!

8
0
yanıtYanıtla
Adem Dursun:

Hadi hayırlısıyla inşallah

yanıt2
yanıt0
Mehmet Gümüş:

Bizim için en güzeli birbirlerini yemeleri inşaAllah. İran tarih boyunca hep islam düşmanı olmuştur

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title