Haberler

Peres: Vatandaşlarımızı Korumak İçin Her Şeye Hazırlıklıyız

Güncelleme:

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, "İsrail devleti şansa dayanmaz, sivil vatandaşlarımızı korumak için her türlü senaryoya hazırlandık." dedi.

İsrail Cumhhurbaşkanı Şimon Peres Gazze'ye karşı başlatılan ve sivillerin hayatını kaybettiği savaşla ilgili açıklamalarda bulunup "İsrail sivil vatandaşlarını korumak için her türlü senaryoya hazırlandı" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZI KORUYACAĞIZ"

İsrail ordusunun Gazze'ye başlattığı askeri operasyon sürerken, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, İsrail'in güvenlik kaygıları olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Roket saldırısı tehdidi altında vatandaşlarımız bir gece daha geçirdi. Çalacak başka bir siren korkusu nedeniyle birkaç gecedir anneler kollarında çocuklarıyla uyuyamıyorlar. Çocuklarımızı koruyacağız ve kimsenin onlara zarar vermesine izin vermeyeceğiz. Şunu açıkça ifade edeyim ki İsrail devleti şansa dayanmaz, sivil vatandaşlarımızı korumak için her türlü senaryoya hazırlandık. Bu tehlike karşısında birleşik bir cepheyiz, mağdur olmaya razı olmayacağız."

"GAZZE'Yİ HAMAS TEHLİKEYE SOKTU"

Şimon Peres, çok sayıda insanın öldüğü İsrail'in devam eden saldırıları hakkında da Hamas'ı suçlayarak, "Masum insanların yaralandıklarını ya da öldüklerini görmek istemiyoruz. Hamas, Gazze'de derinlerden, sivillerin arasından ateş açarak Gazze'deki vatandaşları tehlikeye soktu" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Şimon Peres İsrail Hamas Gazze Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

KARADENİZ:

bu işin sonu israil haritadan silinmeli

14
0
yanıtYanıtla
SEVİL:

KÖPEĞİN AĞZINDAN SALYALAR AKIYOR. KÖTÜLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

7
0
yanıtYanıtla
ekipman:

Adamsın Peres..Devlet dediğin böyle olur, önce vatandaşını düşünür...Bizimkiler gibi kendi vatandaşına düşman olmaz, kendi gibi düşünmeyen herkezi terörist çapulcu ilan etmez...Tiksindim bu akplilerden..İsrailliler akplilerden daha iyidir.

0
2
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLAR SELAHATTİN EYÜBÜ TORUNU:

simon peres yakında senide geberteceyiz hepinizin sonu geldi bu topraklara gömeceyiz israileri

1
1
yanıtYanıtla
özgür:

hitlere nalet olsun şunların kökünü kazıyamadı

2
0
yanıtYanıtla
YSF:

psıkolojık harp taktıgı..gırın ozman ..askerlerının nekadar korkak oldugunu herkes bılır..askerlerının korktugundan ızmıt kadar gazze ıcın 40000 yedek cagrıo korkaklar..canları cok kıymetlı bunların...Allah gazabı sızden eksık olmasın..hayatınızı boyunca korku bogazınızda dugum olsun ...

2
0
yanıtYanıtla
Samimileonarslan@hotmail.com:

Korkak olduklarından daha 18 yıllık ülkeyken meşhur Arap-israil savaşında (6 gün savaşları) kendisiyle savaşan 3 arap ülkesinin birden ağızlarına tükürdüler de mi :)

yanıt0
yanıt0
game of complo.:

İsrail Gazze’deki eylemleri bahane ederek ve kendi halkını ikna edebilmek için zaman zaman Gazze’nin hemen kuzeyindeki Ashdod bölgesinde (İsrail’in önemli bir liman şehridir) MOSSAD vasıtasıyla patlamalar gerçekleştirip, bunu HAMAS’ın gerçekleştirdiğini ilan ederek kendi halkının azalan desteğini tekrar güçlendirmeye devam etti. Oysa HAMAS Gazze dışında hiçbir eylem gerçekleştirmemiş ve İsrail tarafından kendisine verilen görevi eksiksiz yerine getirmiştir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title