Haberler

Isparta'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Güncelleme:

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Isparta'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

ISPARTA - Isparta'nın Yalvaç ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Isparta'nın Yalvaç ilçesi çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yalvaç'tan Senirkent istikametine gitmekte olan Adnan S. idaresindeki 27 Z 3807 plakalı hafif ticari araç Kaşaşağı mahallesi Mezaraltı mevkisinde kavşağa giriş yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde olan Vehbi Savaş D. idaresindeki 07 AF 172 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araç ve otomobil refüje çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Otomobil sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan E.N.D ve hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan H.B.'nin yaralandığı belirlendi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Isparta Yalvaç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title