Haberler

    İspanyol Futbolcu 28 Dakikada Bir Gol Atıyor

    BUNDESLIGA'da Dortmund ve Dortmund'un İspanyol golcüsü durdurulamıyor.

    BUNDESLIGA'da Dortmund ve Dortmund'un İspanyol golcüsü durdurulamıyor. Dortmund şimdiye kadar oynadığı 13 lig maçında 33 puan topladı. Ligin güçlü ekibi Bayern Münih'e 11 puan fark attı. Hiç yenilmeyen sarı siyahlarda İspanyol futbolcu da ulaştığı istatistiklerle rekor üstüne rekor kırıyor. 25 yaşındaki Paco Alcacer Freiburg karşısında alınan 2-0'lık galibiyette takımının ikinci golünü attı. Ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı. Gol krallığı yarışında ilk sıraya oturdu.

    MÜTHİŞ İSTATİSTİK

    İspanyol futbolcu bu sezon attığı 10 golün dokuzunu sonradan oyuna girdiği maçlarda kaydetti. Toplam 281 dakika süre alan 25 yaşındaki golcü, ortalama 28.1 dakikada gol atma başarısı gösterdi. Bundesliga tarihinde şimdiye kadar 281 dakikada 10 gol atan başka bir futbolcu yok. Üst üste altı karşılaşmada oyuna sonradan girdi. Bu maçların tamamında da gol atarak yeni bir rekor kırdı. 10 golü de toplam kaleye çektiği 17 şut sonucu bulması da başka bir rekor. Dortmund ligde başarısını sürdürürken bundan en büyük pay İsviçre'li teknik adam Lucian Favre'nin. Dortmund Favre'nin yönetiminde oynadığı maçların yüzde 77'sini kazandı. Şimdiye kadar bu oranı yakalayan başka bir teknik adam olmadı. Dortmund'da büyük başarılar elde ederek ismini dünyaya duyuran Jürgen Klopp'un kazanma oranı bile yüzde 56.

    BAYERN ZORLANDI

    Ligde sıkıntılı haftalar geçiren Bayern Münih, Nuri Şahin'in formasını giydiği Werder Bremen'i 2-1 yendi. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eren maçta konuk Bayern Münih 50. dakikada galibiyet golünü attı: 1-2. B. Münih'e 2-1'lik galibiyeti getiren her iki gol de Gnabry'den geldi. Maçta 76 dakikada forma giyen Nuri, sarı kart gördü. Ligde üst üste olumsuz sonuçlar alan Hannover sahasında Hertha Berlin'e 2-0 yenildi. Ligde sekizinci yenilgisini alan Hannover'de Teknik Direktör Andre Breitenreiter'in gönderilmesi gündeme geldi. Haftaya son sırada başlayan Stuttgart, sahasında Augsburg'u 1-0 yenerek üç puan aldı. Sonunculuktan kurtuldu.

    13. Hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

    Düsseldorf - Mainz: 0-1

    W. Bremen - B. Münih : 1-2

    Dortmund - Freiburg : 2-0

    Hannover - Hertha Berlin: 0-2

    Stuttgart - Augsburg: 1-0

    Hoffenheim - Schalke: 1-1

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Bayern Münih Freiburg Dortmund Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title