Haberler

İSO Trımbox'u Tekirdağ'da Tanıttı

Güncelleme:

Sinan Yaşar'ın organizesiyle düzenlenen tanıtım semineri Tekirdağ sanayi ve Ticaret Odasında yapıldı.

İso Güvenlik Sistemleri Trakya Bölge Trakya Yetkili Bayii Sinan Yaşar'ın organizesiyle düzenlenen tanıtım semineri Tekirdağ sanayi ve Ticaret Odasında yapıldı.

Tekirdağ Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Ali Kılıç'ın katıldığı toplantıya ayrıca, İl Genel sekreteri Mustafa Yel Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Belediye Meclis Üyeleri İlhan İmrak, Vedat Kaçar, Hüseyin Uysal, Taşıyıcılar Kooperatifi ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti ile Elektrikçiler Odası Başkanı Sait İbiş ve birçok oda üyesi ilgi gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Trakya Yetkili Bayii Sinan Yaşar "Doğduğum yer Tekirdağ ve Trakya'ya hizmet etmekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Toplantıda şirket yetkilileri voltaj kaynaklı hasarların şebeke ve cihazlarda oluşturacağı hasarı önlemek üzere tasarlanan voltaj koruyucu olan Trımbox hakkında detaylı bilgiler verdiler. Seminere katılan elektrikçilerin sorularını da yanıtlayan yetkililer Trımbox'un tüm Türkiye'de hızla yayıldığına dikkat çekerek evleri ve işyerlerini de elektrik kontağından çıkan yangınlardan koruduğunu söylediler.

Seminer sonunda katılanlara yemek veren şirket yetkilileri seminerlerin bundan sonra da çeşitli yerlerde devam edeceğini kaydettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tekirdağ Belediyesi Trakya Bölgesi Hüseyin Uysal Ali Kılıç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title