Haberler

İSMAR, Büyüme Stratejisini Tedarikçileri ile Paylaştı

Güncelleme:

1993 yılında kurulan Türkiye'nin yerel sermayeli ilk süpermarket zinciri İSMAR Süpermarketleri büyüme stratejisini tedarikçileri ile paylaştı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde açılan yeni marketleriyle hizmet alanını devamlı genişleterek, kaliteli hizmet ve uygun ürün sunumu anlayışını her geçen gün daha fazla tüketiciye ulaştıran İSMAR, "Yeniden Yapılanma Süreci ve Büyüme Stratejilerini" paylaşmak üzere tedarikçileri ile bir araya geldi. İstanbul Courtyard Marriott Otel'de düzenlenen toplantı, tedarikçi firmaların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

İSMAR Genel Müdürü Can Özbay tarafından yapılan sunumda İSMAR'ın yeni yapılanması, büyüyen organizasyonu, yeni konsepti, farklılaşma ve büyüme stratejileri hakkında açıklamalar yapıldı. İSMAR'ın mevcut durumu, hedef ve stratejileri hakkında istatistiki verilere de dayanan detaylı bir sunum gerçekleştiren Can Özbay, tedarikçi toplantısında, müşterileri ile mevcut ilişkilerini ve hedeflere ulaşmak adına izlenecek yolları değerlendirirken, tedarikçiler ile geliştirilecek işbirliği konusunda da açıklamalarda bulundu.

Beklenenin üzerinde bir katılım ile gerçekleşen toplantı İsmar-tedarikçi iletişiminde önemli bir adım oluşturdu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Can Özbay Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title