Haberler

İsmail Taylan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP AFYONKARAHİSAR DAZKIRI belediye başkan adayı olan İsmail Taylan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP AFYONKARAHİSAR DAZKIRI belediye başkan adayı olan İsmail Taylan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. AFYONKARAHİSAR DAZKIRI ilçesinde toplam 4 aday ile yarışan İsmail Taylan isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP AFYONKARAHİSAR DAZKIRI adayı İsmail Taylan kimdir? CHP AFYONKARAHİSAR DAZKIRI adayı İsmail Taylan yüzde kaç oy aldı?

İsmail Taylan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP AFYONKARAHİSAR DAZKIRI belediye başkan adayı olarak gösterilen İsmail Taylan DAZKIRI ilçesinde % 51,85 oranında oy almıştır. DAZKIRI ilçesinde % 51,85 oranında oy olan İsmail Taylan adlı CHP adayı toplamda 1.750 adet oy sayısına ulaştı.

İsmail Taylan Kimdir?

İsmail Taylan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı oldu.

AFYONKARAHİSAR DAZKIRI ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İsmail Taylan Dazkırı Afyon Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title