Haberler

İşleri İyi Gitmeyen 5 Ortak Piyasaya Sahte Para Sürerken Yakalandı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, ihbar üzerine harekete geçen polis, piyasaya sahte para sürdüğü iddiasıyla 5 kişiyi gözaltına aldı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, ihbar üzerine harekete geçen polis, piyasaya sahte para sürdüğü iddiasıyla 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ortak oldukları iki işlerinin de kötü gitmesi nedeniyle iflastan kurtulmak için bu yola başvurduklarını söyledikleri belirtildi.

Osmangazi ilçesinde, araç yıkama ve yağ değiştirme istasyonu ile beyaz eşya bayiliği yapan Süleyman Uyar (26), İbrahim Ülgen (24), Sedat Özdemir (31), Ali Öztürk (23), Orhan Özer (28) işleri bozulunca piyasaya sahte para sürmeye çalıştıkları iddiasıyla yakalandılar. İstanbul'dan aldıkları 20 liralık 301 banknotu seyyar satıcılar ve pazarlarda bozdurmaya çalışan 5 ortak, ihbar üzerine harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. 5 şüphelinin ev ve işyerlerinde yapılan aramada 301 sahte 20 liralık banknot ele geçirildi. Şüpheliler, piyasaya sahte para sürmekten adliyeye sevk edildi. - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Uyar Orhan Özer Ali Öztürk Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title