Haberler

İslahiye'de Öğrenci Servisi ile Kamyon Çarpıştı: 9 Yaralı

Güncelleme:

Gaziantep'te öğrenci minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8'i öğrenci 9 kişi yaralandı.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, İslahiye- Nurdağı karayolu Bahçelievler Kavşağı'nda öğrenci minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8'i öğrenci 9 kişi yaralandı.

KAMYON İLE ÖĞRENCİ MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI

Kaza, akşam saatlerinde İslahiye- Nurdağı karayolu Bahçelievler Kavşağı'nda meydana geldi. Ramazan Polat yönetimindeki 27 S 6778 plakalı öğrenci taşıyan minibüs, sürücüsü belirlenemeyen 06 AY 8971 plakalı kamyonla çarpıştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada, minibüs sürücüsü ile öğrencilerden; Ayşe ve Mustafa Göğebakan, Emine Yıldırım, Sema Nur Can, Hatice Keleş, Sultan Kurt, Sabri Kılıç ve İlhan Keleş yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş ile öğrencilerin veliler de kazayı haber aldıktan sonra hastaneye gelerek, doktorlardan öğrencilerin sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

Kazanın ardından kaçan kamyon sürücüsünün de kimliğinin saptanarak yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Gaziantep Nurdağı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title