Haberler

İşitme Engelliler Başkentgaz'a Sms'le Ulaşabilecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türk Telekom'un başlattığı, "İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz Projesi" kapsamında evinde gaz kaçağı gibi şikayeti veya başka bir talebi olan işitme engelliler Başkentgaz'a SMS atarak sorununu...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türk Telekom'un başlattığı, "İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz Projesi" kapsamında evinde gaz kaçağı gibi şikayeti veya başka bir talebi olan işitme engelliler Başkentgaz'a SMS atarak sorununu dile getirebilecek.

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, yaptığı açıklamada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türk Telekom'un başlattığı "İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz Projesi"ne dahil olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Engelsiz Mesaj hizmetiyle, artık bir işitme engelli vatandaşımız, ev veya cep telefonundan, 7/24 görev yapan birimlerimize, "0312 2324171' numaralı Engelli Dostu Telefon'a mesaj atarak "Evimde gaz kaçağı var', "Doğalgaz abonesi olmak istiyorum, ne gibi evrak gerekiyor?', "Apartmanıma doğalgaz hattı çektirmek istiyorum, ne yapmam gerekiyor?', "Sayacımda sorun var' gibi mesajlarla talebini iletebilecek. Vatandaşımız mesajında kimlik bilgilerini ve adresini de belirtecek. Personelimiz de hemen talebe cevap verecek. Gaz kaçağı varsa, hemen en yakındaki Acil 187 ekibini adrese yönlendirecek."

Kırşan, bu hizmet için herhangi bir cihaz, üyelik ve ücret talep edilmeyeceğini bildirdi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Türk Telekom Başkentgaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title