Haberler

IŞİD Lideri Bağdadi'nin Yeni Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

IŞİD lideri Ebu Bekir el-Bağdadi'nin ABD'nin Irak'taki hapishanesinde 2004 yılında tutukluyken çekilmiş fotoğrafı gün yüzüne çıktı.

IŞİD lideri Ebu Bekir el- Bağdadi'nin yıllar önce ABD'nin Irak'taki hapishanesinde tutukluyken çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.

IŞİD'İN TEMELLERİNİ O HAPİSHANEDE ATTI

ABD'de yayın yapan CBS televizyonu tarafından yayınlanan fotoğrafın, Irak'taki Bucca Kampı'nda 2004 yılında çekildiği belirtiliyor. IŞİD içinde yüksek kademelerde görev alan en az 12 kişinin o dönemde Bağdadi ile bu kampta bulunduğunu belirten CBS, kamptaki hükümlüler gibi sarı hapishane üniforması ile görüntülenen Bağdadi'nin, IŞİD'in temellerini bu kampta attığına dikkat çekiyor.

ABD İSTEDİĞİ VERİMİ ALAMADI

Geçtiğimiz aylarda Washington Post gazetesi de, Irak Savaşı esnasında tutuklananların yerleştirildiği Bucca Kampı'nda bulunan kişilerin hapisten çıktıktan sonra üst düzey IŞİD komutanları olduğunu iddia etmişti.

CBS'in kampta görev alan eski askerlere dayandırdığı haberine göre, Bucca'da aşırılıkla mücadele edebilmek adına bir rehabilitasyon programı uygulandı ama ABD bu programdan istediği verimi alamadı.

İşte Bağdadi'nin o fotoğrafı:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Irak Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

nilminaMobil-ANDROID:

cirkin kukla

10
146
yanıtYanıtla
çewlik12mobilWeb@haberler.com:

Hizbulşeytanlar demek geceleri bu siteye damlıyor. Nekadar iş-it kafirlerinin destekçisi varmış. Parayla değil sırayla. Sıra sizede gelecek.

13
127
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPİREMobil-ANDROID:

yakışıklı ceset =)

9
107
yanıtYanıtla
ahmet yılmaz / almanya:

TAM YAHUDİ Tipi var i. . nede. . mizrahi tipi. . DAHADA TEHLİKELİSİ (istisnasız) tüm islamcı örgüt ve cemaatler yahudiler tarafından kuruldu. . o yüzdende hiçbir müslüman israile zarar veremiyor. . beddua etmekten başka.

16
58
yanıtYanıtla
HACET:

Bu pisliği önder kabul edip arkasından gidenlere de lanet olsun. .

14
38
yanıtYanıtla
aaa:

pkknın ve peşmergenin kökünü kazıyacak allahın izniyle ışıd.

33
15
yanıtYanıtla
Azrahilllll Mobil-IOS:

Alahin katili????????

15
32
yanıtYanıtla
aylin yahan:

hic dinle bir alakasi yok bu adam dinmez buna cunku bir yahudi kuk lasi

9
37
yanıtYanıtla
Azrahilllll Mobil-IOS:

Serefsizzzzzz

21
21
yanıtYanıtla
RemzimobilWeb@haberler.com:

Burasi hep serefli dolmus

4
28
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title