Haberler

IŞİD, İnfaz Ettiği ABD'li Gazetecinin Cesedini Satışa Çıkardı

Güncelleme:

Alman Bild gazetesi, ağustos ayında infaz edilen Amerikalı gazeteci James Foley'in cesedinin IŞİD tarafından 1 milyon dolara satışa çıkarıldığını duyurdu.

IŞİD, Ağustos ayında infaz ettiği Amerikalı gazeteci James Foley'in cesedini 1 milyon dolar karşılığında satışa çıkardı.

ALMAN GAZETESİNDEN AĞIR ELEŞTİRİ

Cesetlerden dahi para kazanmak isteyen bir örgüt yorumunu yapan Alman Bild gazetesi, bu korkunç girişimi bazı aracı kişilerle Türkiye- Suriye sınırından 'Buzzfeed News' muhabirine ulaştırarak, cesetten para elde edebilmek için dünyaya duyurmak istediğini yazdı.

IŞİD'İN ÖLDÜRDÜĞÜ İLK BATILI REHİNE

Elinde tuttuğu batılı rehinelerden ilk öldürdüğü kişinin James Foley olduğunu da haberinde hatırlatan gazete, IŞİD'in nasıl bir acımasız terör örgütü olduğuna vurgu yaptı.

DNA ÖRNEĞİ İLE CESETİ TESLİM EDECEK

IŞİD'in, satışa çıkardığı James Foley'in cesedine alıcı bulması halinde, cesedin adı geçen kişiye ait olduğunu ispatlayacak DNA örneğini de verebileceğini ve cesedi de Türkiye sınırından teslim edebileceği haberde kaydedildi. Alman gazetesi para için neler yapabileceğini böylece göstermiş olan IŞİD'in, şimdiye kadar 15 batılı rehineyi serbest bıraktığına da ayrıca haberinde yer verdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

James Foley Türkiye Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (51)

KÜRDoOoOoMobil-ANDROID:

kobani işide mezar olacak

24
73
yanıtYanıtla
CengizMobil-IOS:

İslam tam olarak budur. Kim ne derse desin.

46
41
yanıtYanıtla
SELENGAMobil-IOS:

Kürtlerin leşini de satacaklarda para etmiyor ki , dirisi gibi ölüsü de beş para etmiyor nasıl bir ırksa..

43
30
yanıtYanıtla
GölMobil-IOS:

Tabi şimdi PKK nın ne erkek evladı OLDUĞUNU tüm dünya anladı

20
49
yanıtYanıtla
tan hamdiMobil-ANDROID:

sizmi müslümansınız şerefsizler kime hangi kafire hizmet ettiğiniz belli deyil siz islamı dünyata kötülemek için kiralanmış şerefsizler siniz

31
35
yanıtYanıtla
serhat Mobil-ANDROID:

iş te bu vahşi köpeklere karşı duran savaşan tek güç Kürt ler...

18
47
yanıtYanıtla
ARDEŞENLİ:

acımayın kesin hak ediyorlar

32
26
yanıtYanıtla
çiğdem esraMobil-ANDROID:

siyahtan nefret ettirdi len bunlar

15
39
yanıtYanıtla
AYHAN DURAK:

EVRENSEL DİN İSLAM ASLA BÖYLE KORKUNÇ VAHŞETİ ONAYLAMIYOR. TAM TERSİNE İSLAM DİNİ : SEBEPSİZ YERE İNSAN ÖLDÜRMEYİ HARAM VE BÜYÜK GÜNAH OLARAK GÖRÜYOR VE BİR İNSANI KURTARMAK TÜM İNSANLIĞI KURTARMAKTIR BİR İNSANI ÖLDÜRMEK TÜM İNSANLIĞI ÖLDÜRMEKTİR DİYOR. !!! IŞİD İN YAPTIĞI ÇOK VAHŞET/DEHŞET İĞRENÇ VE TİKSİNDİRİCİ VAMPİRLİKTİR. IŞİD İN YAPTIĞININ İSLAMLA UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ YOKTUR.

20
34
yanıtYanıtla
MÜNAFIKLARIN SONU YAKINDIR:

İSLAMI KÖTÜLEYEN BU HAYDUTLARIN CANI CEHENNEME

28
25
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title