Haberler

Isıcam Sinerji 3+ Isı Kaybını Azaltıyor

Güncelleme:

Trakya cam yeni ürünü ısıcam sinerji 3+ ile ısı kaybını yüzde 77 azaltıyor.

Şişecam iştiraklerinden, düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş, etkin enerji tasarrufu için geliştirdiği ayrıcalıklı yeni ürünü Isıcam Sinerji 3+'ı ürün gamına ekledi. Isıcam Sinerji 3+, standart çift camlara göre ısı kaybını yüzde 77 oranında azaltarak yakıt masraflarını düşürüyor.

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam iştiraklerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş, enerji tasarrufu için geliştirdiği ayrıcalıklı yeni ürünü Isıcam Sinerji 3+'ı ürün gamına ekledi. Standart çift camlara göre ısı kaybını yüzde 77 oranında azaltılmasını sağlayan Isıcam Sinerji 3+, yakıt masraflarını düşürüyor. Kışın pencere önlerinin soğuk olmasını engelleyen Trakya Cam'ın yeni ürünü Isıcam Sinerji 3+, Isıcam Klasik'e göre dört, Isıcam Sinerji'ye göre ise yaklaşık iki kat daha iyi ısı yalıtımı sağlıyor.

Isıcam Sinerji 3+, iki plakası Low-E kaplamalı ısı kontrol camı (TRC Ecotherm) olan çift ara boşluklu üçlü Isıcam ünitesinden oluşuyor. Isıcam Sinerji 3+ ünitesinde yer alan Low-E ısı kontrol kaplama 2. ve 5. yüzeyde kullanılıyor.

Türkiye'nin enerjisinin yüzde 75'ini ithal ettiğine vurgu yapan Trakya Cam Sanayii A.Ş, tüketilen enerjinin önemli bir bölümünün binalar tarafından sarf edildiğine dikkat çekiyor. Türkiye'de binalarda iç ortamla dış ortam arasında görsel bağ kurmayı sağlayan pencerelerde, iyi ısı yalıtımı özelliğinin yanı sıra gün ışığından da ödün vermeyen şeffaf ve nitelikli yalıtım camı ürünlerine gerek duyuluyor. Bu doğrultuda Trakya Cam etkin enerji tasarrufu için geliştirdiği ayrıcalıklı yeni ürünü Isıcam Sinerji 3+'ı pazara sundu.

Isıcam Sinerji 3+;

· Isıcam Klasik'e göre yaklaşık dört kat, Isıcam Sinerji'ye göre ise, yaklaşık iki kat daha iyi ısı yalıtımı sağlayarak, yakıt masraflarını azaltıyor.

· Gün ışığının yüzde 69'unu içeri alıyor.

· Pencere önlerinin kışın soğuk olmasını önlüyor.

· Cam yüzeyinde oluşan buğulanmaları, standart çift cama göre geciktiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trakya Cam Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title