Haberler

İşadamı&Yılın Genç Girişimcisi Ödül Tören

Prof.Dr.Nazım Ekren genç işadamları ile buluştu

AGİD 2012 yılının ilk ekonomi panelini başarıyla gerçekleştirdi.

AGİD Yılın işadamı ve genç girişimcisini ödüllendirdi

AGİD ekonomi panelleriyle göz dolduruyor

AGİD hizmet çıtasını yükseltti

Adıyaman Genç İşadamları Derneği (AGİD) 2012 yılının ilk ekonomi panelini başarıyla gerçekleştirdi. Küresel ekonomide görünen gelişmeler ve beklentiler konulu panelin ardından yılın işadamı ve genç girişimcisine plaketleri verildi.

Adıyaman Genç İşadamları Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ekonomi panelini ve yılın işadamı&yılın genç girişimcisi ödül törenini başarıyla gerçekleştirdi.

Adıyamanlılar Vakfı salonunda düzenlenen panelin oturum başkanlığını, Prof.Sabri Orman yaparken, eski Başbakan Yardımcısı, İTİCÜ Rektörü Prof.Dr. Nazım Ekren ile Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi de konuşmacı olarak katıldı.

İş'te Adıyaman Dergisi Yayın Yönetmeni Abdurrahman Cüneyd Fidancı'nın takdim ettiği programın açış konuşmasını AGİD Başkanı Ahmet Ural yaptı. AGİD'in gönüllülük ilkesiyle hareket eden genç işadamlarından oluştuğunu belirten Ural şunları söyledi: "AGİD her geçen gün üye sayısını artırmakta ve gücünü katlamaktadır. Bu gücünü, hem İstanbul'daki genç işadamlarının gelişimi için kullanmakta hem de Adıyaman'a yapılacak istihdam çalışmaları için altyapı oluşturmaktadır. Her yıl önemli etkinliklerimiz arasında yer alan ekonomi panellerini başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yılın işadamı ve genç girişimcisini de ödüllendirerek, 'Marifet iltifata tabidir' anlayışıyla başarıyı ödüllendirmek, teşvik etmek ve genç girişimcilere model oluşmasını sağlamak istiyoruz. Bunun yanında girişimlerimiz sonucu İTO, Adıyaman'a 16 derslikli bir okul yapacak. Anayasa çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla panel düzenleyeceğiz.2012 yılını dopdolu geçireceğiz."

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı, Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan da organizasyondan dolayı AGİD'i kutlayarak, her zaman destek olacaklarını belirtti.

Panelde Türkiye ekonomisin son 30 yılını değerlendiren Prof.Dr. Nazım Ekren ile Fahrettin Yahşi işadamlarına önemli tavsiyelerde bulundular.

Birçok dinleyici sorularıyla katılım sağlarken, paneli Adıyaman'ın Davos zirvesi olarak nitelendirdiler.

Olumsuz hava şartlarına rağmen katılımın yüksek olduğu panel, yılın işadamı ödülüne layık görülen RASA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aksoy ile yılın genç girişimcisi ödülüne layık görülen Kahta Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Güzelaydın'a plaketlerinin takdimi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fahrettin Yahşi Nazım Ekren Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title