Haberler

İsa Karakuş Tenis Turnuvası Yapıldı

Güncelleme:

GSMMMO mensubu Merhum İsa Karakuş anısına düzenlenen 2013 yılı Masa Tenisi Turnuvası yapıldı.

GSMMMO mensubu Merhum İsa Karakuş anısına düzenlenen 2013 yılı Masa Tenisi Turnuvası yapıldı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsa Karakuş anısına düzenlenen turnuvaya isa Karakuş'un ailesi de katıldı. Çok sayıda turnuvaya katılan Muhasebeci ve mali müşavirin kıyasıya yarıştığı setler sonucunda Birinciliği Mehmet Kahraman, İkinciliği Abdullah Taşkır, üçüncülüğü ise Ahmet Karakuş kazandı.

Turnuva sonunda ödül töreninde bir konuşma yapan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay "geleneksel olarak her yıl düzenledikleri tenis turnuvasında meslek camiamızın sevilen ismi merhum İsa Karakuş anısına düzenlemekle aynı zamanda bir kez daha anmış oluyoruz.Ruhu şad olsun diyoruz. İnşallah bundan sonrada meslek mensupları arasında diyalogun güçlenmesi meslek dayanışmasının iyi örneklerini görmek için spor faaliyetlerimizin yanında sosyal çalışmalarımız devem edecektir"dedi.

İsa karakuş'un ailesi ise "bu anma etkinliğini düzenledikleri için başta Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay'a, yönetim kuruluna ve meslek mensuplarına teşekkür r ediyorum" dedi.

Daha sonra turnuvada birinci,ikinci ve üçüncü gelenlere ödülleri verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Kahraman Ahmet Karakuş Hüseyin Özbay Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title