Haberler

İş Umuduyla Okyanus Aşan Gençlerden Haber Alınamadığı İddiası

İş umuduyla okyanus aşan gençlerden haber alınamadığı iddiası- Mardin'den iş bulmak için Bahamalara giden iki kişiden 3 yıldır haber alınamadığı ileri sürüldü Mardin'den Bahamalara iş bulmak için giden iki kişiden bir daha haber alınamadığı bildirildi.

İş umuduyla okyanus aşan gençlerden haber alınamadığı iddiası- Mardin'den iş bulmak için Bahamalara giden iki kişiden 3 yıldır haber alınamadığı ileri sürüldü Mardin'den Bahamalara iş bulmak için giden iki kişiden bir daha haber alınamadığı bildirildi. Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde imam olarak görev yapan Yusuf Oral, AA muhabirine, kardeşi Veysi Oral (25) ve akrabaları Hüseyin Özkan'ın (36), 2012 yılında iş bulmak için internette yaptıkları bir araştırma sonucunda Bahamalara gitmeye karar verdiklerini anımsattı.Şubat ayında evden ayrılan Oral ve Özkan ile bir ay telefon irtibatlarının olduğunu anlatan Yusuf Oral, en son görüşmeyi 9 Mart 2012'de yaptıklarını, bir daha da kendilerinden haber alamadıklarını söyledi.Babalarını 3 ay önce kaybeden Oral ailesinin yıllardır kardeşinden gelecek haberi beklediklerini anlatan Oral, şöyle konuştu: "Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Dışişlerinden yardım istiyoruz. Kardeşimin bulunmasını istiyoruz. Kimliğinin okyanus sahilinde bulunduğu söylendi ve şu anda da oradaki poliste olduğunu biliyoruz. Tüm ailemiz perişan durumda, kardeşimden bir haber almak istiyoruz." - "Bahamalarda hiçbir iz bulamadık"Kayıp Hüseyin Özkan'ın ağabeyi Mahmut da kardeşinin 3 yıl önce Küba'ya oradan da Bahamalar'a gittiğini anlattı."Birkaç kez kardeşimizin izini bulmak için Bahama Adaları'na da gittik" diyen Özkan, "Fakat hiçbir iz bulamadık. Kardeşimin nüfus cüzdanının okyanusta bulunduğu bilgisi geldi. Okyanusta boğuldu denilmek isteniyor. Ama biz buna inanmıyoruz. Kardeşimin sağ olduğuna inanıyorum" ifadesini kullandı. -İş umuduyla okyanus aşan gençlerden haber alınamadığı iddiası

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Özkan Diyarbakır Bismil Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title