Haberler

İş kadını Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı! Tabutundaki Osmanlı Sancağı dikkat çekti

Güncelleme:

Vehbi Koç'un kızı iş kadını Suna Kıraç, dün hayatını kaybetti. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde Kıraç için cenaze töreni düzenlenirken; tabut üzerinde kırmızı Osmanlı Sancağı kullanıldı.

İş insanı Suna Kıraç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına Eski Başbakan Tansu Çiller, Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Faruk Süren, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Demet sabancı, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Fener Rum Patriği I. Bartholomeos, Ali Koç, Ömer Koç ile çok sayıda yakını katıldı. Kıraç'ın tabutu kırmızı Osmanlı Sancağına sarıldı.

AYNI ÖRTÜ AİLE BÜYÜKLERİNİN TABUTLARINDA DA KULLANILMIŞTI

Suna Kıraç'ın naaşının üzerine örtülen örtüde "Lâ ilâhe İllallâhu el-Melikü'l-hakku'l-mubîn Muhammedun resûlullâh sadiku'l-va'di'l-emîn" yazıyor. Bu ifade "Hak ve gerçek olan kainatın sahibi Allah'tan başka ilah yoktur. Güvenilir ve sözünde sadık Muhammed, onun elçisidir" anlamına geliyor. Örtü daha önce Vehbi Koç, Sevgi Gönül ve Mustafa Koç'un cenaze törenlerinde de kullanılmıştı.

İş kadını Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı

SOYAĞACI, HACI BAYRAM-I VELİ'YE KADAR GİDİYOR

Vehbi Koç'un soyağacı Hacı Bayram-ı Veli'ye kadar gidiyor. Hacı Bayram Veli türbesindeki kubbenin eteğinde uçları yarım daire kemerlerle son bulan dikdörtgen kartuşlarda da "Lâ ilâhe İllallâhu el-Melikü'l-hakku'l-mubîn Muhammedun resûlullâh sadiku'l-va'di'l-emîn" yazıyor.

İş kadını Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı! Tabutundaki Osmanlı Sancağı dikkat çekti

İMAMOĞLU: SAYGIYLA ANACAĞIZ

Kıraç için kılınan cenaze namazı siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından birçok ismi bir araya getirdi. Cenazeye katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, cami girişinde basın mensuplarına, "Başımız sağ olsun. Gerçekten hem iş dünyası açısından büyük iz bırakmış çok kıymetli bir hanımefendi hem de bu ülkenin ve bu şehrimizin özellikle gelişimine katkı sunan, eğitim, kültür, sanat; bütün alanlarda belki de örnek bir fedakarlığı ortaya koyan bir hanımefendi. Saygıyla, minnetle her zaman anacağız. Rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Üniversitesi Suna Kıraç Vehbi Koç Haberler

500

Yorumlar (42)

İBRAHİM:

HACI BAYRAM VELİYE KURBAN OLUN ŞU KILIFA BAK YAHUDİ AMA MÜSLÜMAN AYAĞI DEVAM EDİYOR ROLDEN HİÇ VAZGEÇMİYORLAR SABIRLA

16
27
yanıtYanıtla
doğrucu:

sen nesin acaba?

yanıt4
yanıt3
ahmet:

Binlerce insana ekmek verdiği, ülkesine yatırımlar yaptığı, hayırsever olduğu ve eğitimi, çocukları desteklediği için mi bu nefretin???

yanıt15
yanıt6
ibrahim efendi:

sende adam gibi çalışıp hırs yapıp çalışssaydın 5 vakıt namaz kılıp faydasız insan olacağına kılmasanda 5 bin insana faydan olursa ve bu 5 bin insan namaz kılıp dua ederse nolucak kednine musluman

yanıt1
yanıt1
haydar:

demek ki neymiş. . . ! ölüm de vaaaaarrrr. . .

6
9
yanıtYanıtla
aha:

haydar tam çorumlusun

yanıt0
yanıt0
recai:

unutmayın ey gafiller ÖLÜM var ÖLÜM.

yanıt0
yanıt0
mehmet:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inna lillahi ve inne ileyhi raciun. Vergisini kuruşu kuruşuna öder vergi kaçırmaz işçisnin alın terini zamanında öder sigortasını tam yatırır patron gibi patron şirket gibi şirket sözde yeşil sermaye müslüman sermaye ne yapar? vergi kaçırır dini acitasyonla vatandaşı soyar vs vs yahudi diye etiketlemeden önce bir düşünün kim müslüman kim değil

9
2
yanıtYanıtla
adsız:

Allah rahmet eylesin değerli faydalı bir iş insanı idi . müslüman sermaye ile sorununmu var niye genelliyorsun vergi kaçırır vatandaşı soyar diyorsun bu saydıklarını müslüman sermaye yapar sadece onlar için geçerli gibi net suçluyosun sözün sonuna yahudi diye bahsedip ayrımcılık kasdediyorsun asıl sen insanları yeşil sermaye müslüman diğer müslüman diyerek yahudiyi katarak ayrımcılık yapıyorsun sende önce bir düşün

yanıt2
yanıt0
NUMAN:

ZEKÂT VERİRMİYDİ

yanıt0
yanıt1
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title