Haberler

Irmak Atuk Performans Testlerine Katıldı

Güncelleme:

Manken-oyuncu olan Irmak Atuk, Izmir'de +34 derecede karlı ve buzlu pistte gerçekleşen lastik performans testindeydi.

Irmak Atuk, Goodyear'ın İzmir'de Gerçekleştirdiği Lastik Performans Testlerine Katıldı.

Goodyear'ın İzmir'de düzenlediği marka etkinliğinde off road ve buzda sürüş etkinliğine katılan manken ve oyuncu Irmak Atuk, "Benim için eğlenceli olduğu kadar eğitici bir tecrübe oldu. Özellikle +34 dereceyi bulan sıcaklarda herkes denize girerken İzmir'de buzda ve engebeli arazide lastik performans testlerine katıldım. Bu testlerde güvenlik için lastik seçiminin ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Bu deneyimden sonra ileride yarışlara da hazırlanabilirim" dedi.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, Türkiye'de ilk kez UltraGrip 8 Performance kış lastiğini, EfficientGrip, EfficientGrip SUV ve Eagle F1 Asymmetric 2 lastiklerini İzmir'de gerçekleştirdiği pist, off-road ve gezi parkuru etkinlikleri ile uygulamalı testler eşliğinde tanıttı.

29-30 Eylül tarihinde İzmir'in Pınarbaşı ilçesinde bulunan Ülkü Yarış Pisti'nde gerçekleşen etkinliğe İzmir'li manken-oyuncu Irmak Atuk da katıldı. Daha iyi yol tutuşu ve daha kısa fren mesafesi sunan EfficientGrip SUV'u ve UltraGrip 8 Performance kış lastiği performans testlerine katılan manken-oyuncu Irmak Atuk, "+34 dereceyi aşan bu sıcaklarda, herkes denize girerken İzmir'de buzda ve engebeli arazide lastik performans testlerine katıldım. Benim için eğlenceli olduğu kadar çok da eğitici bir tecrübeydi." dedi.

Etkinlik için özel olarak hazırlanmış buz pistinde yaz lastiği ile Goodyear'ın yeni ultra yüksek performans kış lastiği UltraGrip 8 Performance'ın testine katılan ve frenleme yapıldığında kış lastiğinin yaz lastiğine göre karlı ve buzlu zeminde metrelerce önce durduğuna şahit olan Atuk, "Bu testlerde güvenlik için lastik seçiminin ne kadar önemli olduğunu öğrendim." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Irmak Atuk Goodyear İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title