Haberler

Irak'ta Eve Dönüş Sevinci

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Haziran Kontrol Noktası'nda toplanan aileler- Tikritli İsmail Ali ile röportaj- Sığanmacı Abdullah Rab ile röportaj- Kerkük Göç ve Göçmenler Müdürü Ammar Sabah ile sığınmacılarla röportaj- Tikritli Ömer Ahmet ile röportaj- Salime Ahmet ile röportaj- Sığınmacıların evine dönmesi Irak'ta DAEŞ'ten kurtarılan Tikrit iline dönüşler sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Haziran Kontrol Noktası'nda toplanan aileler- Tikritli İsmail Ali ile röportaj- Sığanmacı Abdullah Rab ile röportaj- Kerkük Göç ve Göçmenler Müdürü Ammar Sabah ile sığınmacılarla röportaj- Tikritli Ömer Ahmet ile röportaj- Salime Ahmet ile röportaj- Sığınmacıların evine dönmesi Irak'ta DAEŞ'ten kurtarılan Tikrit iline dönüşler sürüyor. Kerkük'te kalan 400 aile daha Tikrit'e uğurlandı. Sığınmacılar, zafer işaretleriyle mutluluklarını dile getirdi. Kerkük'ün 25 kilometre kuzeydoğusundaki Leylan Çadır Kampı'ndan kalan aileler, memleketlerine uğurlandı. Bir Haziran Kontrol Noktası'nda toplanan aileler, evlerine dönmenin sevincini yaşadı. Araçlarına Irak bayrağı asan Tikritli sığınmacılar, zafer işareti yaparak mutluluklarını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Tikrit Kerkük Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title