Haberler

    İnternetten Tanıştığı 13 Yaşındaki Maria'ya 5.5 Yıl Tecavüz Etmişti

    ALMANYA'nın Freiburg kentinde küçük yaştaki kızı kaçırmak, alıkoymak ve defalarca cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan sapığın davası başladı.

    ALMANYA'nın Freiburg kentinde küçük yaştaki kızı kaçırmak, alıkoymak ve defalarca cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan sapığın davası başladı. Freiburg Eyalet Mahkemesi'nde başlayan davada 58 yaşındaki Bernhard H. 2013 yılının Mayıs ayında o dönemde henüz 13 yaşında olan küçük Maria'yı kandırıp İtalya'ya götürdü. Bin 944 gün boyunca küçük kızı alıkoyan Bernhard H. defalarca cinsel saldırıda bulundu. İlk duruşmaya elleri kelepçeli getirilen sanık, gazetecilerin görüntü aldığı sırada yüzünü kapattı.

    19 YAŞINDAKİ MARIA DA KATILDI

    Duruşmaya şimdi 19 yaşında olan Maria da katıldı. Kimlik tespitinden sonra savcı iddianameyi okudu. İddianamede yer alan bilgilere göre Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaleti sınırları içinde kalan Blomberg'de elektrikçi olarak çalışan Bernhard H. internet üzerinden kendisinden 40 yaş küçük Maria ile tanıştı. 4 Mayıs 2013'te de yaşadığı Blomberg'den Freiburg yakınlarına gelerek küçük kızı alıp ortadan kayboldu. Aradan 5.5 yılı aşkın süre geçtikten sonra 31 Ağustos 2018'de polis Maria'nın annesine haber vererek 18 yaşına giren kızının bulunduğu bilgisini verdi. Küçük kızın ifadesini alan polis, sapığın İtalya'da olduğunu tespit etti. 6 Eylül 2018'de İtalya polisi sapığı yakaladı ve Almanya'ya teslim etti. 15 tanığın ifade vereceği davada kararın haziran sonunda açıklanması bekleniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Freiburg Almanya İtalya Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title