Haberler

İnegöl Kaymakamı İnci'ye Veda

İçişleri Bakanlığı'nın 2013 yılı Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine tayin edilen İnegöl Kaymakamı Aziz İnci'ye veda yemeği verildi.

İçişleri Bakanlığı'nın 2013 yılı Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine tayin edilen İnegöl Kaymakamı Aziz İnci'ye veda yemeği verildi.

Angelacoma Otel'de düzenlenen veda yemeğine protokol mensupları, belediye başkanları, kurum müdürleri, sanayiciler, siyasi parti başkan ve yöneticileri, muhtarlar ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Kaymakam bey gerçekten sevgi, gayret ve heyecanla çalıştı. Bir kaymakamın ötesinde dostlar edindi. Bu dostları bırakıp gitmek, alıştığı ortamdan ayrılmak insanlar için kolay değil, ama malum, bu memuriyetin doğasında olan bir şey. Kalbini kırdıysak, şehrimizde onu inciten bir şey olduysa, haklarını helal etmelerini istiyoruz. Yaptığı hizmetler için teşeşkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Aziz İnci de yaptığı veda konuşmasında, "5 yıl olması gerekirken iki yıl görev yaptım. Kendimi manen sizlere borçlu hissediyorum. İki yılda çok şey paylaştık. Türkiye'ye kattığı değerler itibariyle ve sahip olduğu potansiyel itibariyle İnegöl, bambaşka bir ilçe. Bu ilçede kadrosuz valilik yaptığımı düşünüyorum. İnegöl böyle bir ilçe. Meslek hayatımı burada noktalamayı düşündüm. Ne var ki benim daha önceden bir talebim olmuştu. Bu talebi şimdi karşılayabileceklerini ifade ettiler. Son bir yıl içerisinde bazı gelişmeler oldu. Aile olarak İzmit'te toplanmaya karar verdik. Gelin ata binmiş, ya nasip demiş. İki yıl zarfında İnegöl'ün gelişmesine katkı sağlamak için başta halkımızın huzur ve güveninin sağlanması, kamu düzeninin sağlanması ve özellikle her türlü yatırımla birlikte halkımızın beklediği sosyal hizmetlerin de çıtasının yükseltilmesi için hep beraber çalıştık. Bu süreçte mobilyaya, OSB ve sanayiye odaklandık. Dinlemeyi bilmemiz lazım. İnegöl'de sevgi, saygı, iş birliği, gerekli fedakarlık, sabır zaten vardı. İnegöl'ün istikbali eğitimdedir. Akademik çalışma konusunda İnegöl geç kalmış bir yerdir. İnegöl önümüzdeki yıllarda bu potansiyeli, enerjisi, sinerjisi ile telafi edecektir" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title