Haberler

İnegöl'deki Gerçek Katiller Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İnegöl'de bir mobilyacının öldürülmesiyle ilgili tutuklanan 2 kişinin masum olduğu jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu ortaya çıktı.

İnegöl'de 14 Ocak'ta pompalı tüfekle öldürülen 46 yaşında ki hüseyin özkan isimli vatandaşın gerçek katilleri ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, mobilyacı Hüseyin Özkan'ın (46) 14 Ocak'ta pompalı tüfekle vurularak öldürülmesinin ardından yürütülen soruşturma sonucu gözaltına alınan 6 kişiden İsmail O. ile Salih A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Böylece cinayet dosyası kapandı.

DOYA YENİDEN İNCELENDİ

Ancak jandarma ekipleri, zanlıların savunmalarındaki uyuşmazlıklardan şüphelenerek dosyayı yeniden incelemeye aldı. Ekipler olayın meydana geldiği Ortaköy, Konurlar ve Bahariye köyü arasındaki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Ayrıca mobilyacının aile fertleri de dahil birçok kişi teknik takibe alındı.

DELİLLER NETLEŞTİ

Cinayetin tahmini saati, otopsi raporu, kamera ve telefon kayıtları sayesinde netleştirilerek, tutuklanan 2 kişinin o saatlerde başka yerlerde bulundukları tespit edildi. Öldürülen mobilyacının, kiracısı ve eski çalışanı Ü.O. (26) ile olaydan birkaç saat önce birlikte oldukları anlaşıldı. Ayrıca Ü.O'nun cesedin bulunduğu alanın yakınındaki Bahariye köyünde oturması şüpheleri artırdı.

CİNAYETİ AZMETTİREN EŞİ ÇIKTI

Teknik takibe alınan Ü.O. ile E.A. (14) gözaltına alınarak sorguya çekildi. Ü.O, jandarma ekiplerine verdiği ilk beyanında olay gecesi mobilyacı Hüseyin Özkan'la beraber olduklarını itiraf etti. Cinayeti kendisi ile hareket eden başka şahısların işlediğini ve bu şahıslardan korktuğunu ifade etti. Şaibeli ifadelerde bulunan Ü.O. çapraz sorgu sonucu gözaltı süresinin bitmesine dakikalar kala, cinayeti E.A. ile işlediğini itiraf etti, azmettirenin de Hüseyin Özkan'ın eşi H.Ö. (39) olduğunu iddia etti.

CİNAYETİ ANLATTI

Hüseyin Özkan'ı define arama bahanesiyle iki defa cinayet işledikleri yere götürdüklerini, ilkinde cinayeti işleyemediklerini, ikincisinde Özkan'ı kendisine ait otomatik tüfekle öldürdüklerini anlattı.

Zanlı, Özkan'a ait eşyaları, cinayette kullandıkları otomatik tüfeği, cep telefonu ile kanlı kıyafetleri İnegöl-Yenişehir karayolu Boğazköy barajı tarafında gömdüklerini otomobili ise ilçe merkezine bıraktıklarını söyledi. Ertesi gün ise ilçe merkezinde otomobil kiraladıklarını ve eşyaları gömdükleri yerde yaktıklarını, bir miktar parayı da E.A. ile aralarında paylaştıklarını belirtti.

"BEN BÖYLE ŞEYLER BEKLEMİYORDUM"

Jandarmada ifadeleri tamamlanan Özkan'ın eşi H.Ö, Ü.O. ve E.A. tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi. Öldürülen Hüseyin Özkan'ın eşi H.Ö. bir gazetecinin, "Eşiniz öldürüldü siz de gözaltına alındınız neler diyeceksiniz" yönündeki sorusuna, "Çok üzgünüm ben böyle şeyler hiç beklemiyordum" diye yanıt verdi.

H.Ö, "Pişman mısınız" sorusunu da "Çok pişmanım. Ben hiçbir şey yapmadım. Beni suçsuz yere yargılıyorlar" diye yanıtladı. Mahkemeye çıkarılan H.Ö, Ü.O ve E.A, tutuklandı.

Öte yandan, önceki gün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan İsmail O. ile Salih A'nın serbest bırakıldığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Özkan Bahariye İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (2)

BERAavir21@hotmail.com:

tipe bak kürdo..

3
1
yanıtYanıtla
dasotalhayasar77@web.de:

tipe bak yaw , bunda tavuk kesebilecek tip yok,bide adam öldürüyorlar

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title