Haberler

İnegöl'de İmamlar Korosuna Büyük İlgi

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl müftülüğü tarafından kurulan ve imamlardan oluşan İnegöl Belediyesi Erkekler Tasavvuf Müziği Korosu büyük alkış aldı.

Kültür sarayı eski sinema salonundaki konsere, İnegöl Kaymakamı Aziz İnci Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe müftüsü Bayram Canbey ve çok sayıda davetli katıldı. Sunuculuğunu Oğuz İlhan'ın yaptığı programda, Koro Şefi Diler Yalaza yönetiminde sahneye çıkan 15 imamın bulunduğu İnegöl Belediyesi Erkekler Tasavvuf Müziği Korosu, ilk konserınde seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle beğenildi.

İlçe Müftüsü Bayram Canbey, Kutlu Doğum Haftası'nın 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlandığını belirterek, "Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği o mübarek günleri coşku ve heyecanla kutluyoruz. Belediye ve müftülüğümüz ortaklaşa olarak, böyle bir koro oluşturmayı istedik. Koromuzun seslendirdiği önemli eserleri coşku ile dinledik. Gönüllerimizin pası silindi. Ruhumuzun gıdası yeterince alındı. Korumuzu çalıştıran Şef Diler Yalaza'ya teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece yaşadık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title