Haberler

İnegöl'de 5 Bin 50 Öğrenci Sınava Girecek

Önümüzdeki pazar günü yapılacak YGS'de İnegöl'de 5 bin 50 aday ter dökecek.

Önümüzdeki pazar günü yapılacak YGS'de İnegöl'de 5 bin 50 aday ter dökecek.

YÖK tarafından alınan karar doğrultusunda, bu yılki YGS'de kopya ve şaibelerin önüne geçebilmek için her salonda bir kamera bulunacak. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl'de 288 salonda yapılacak olan sınav binaları önünde gerekli tedbirleri alacak. Sınav merkezine hüviyetini unutup gelen öğrenciler için de Nüfus Müdürlüğü sınav gününde hizmet verecek. Herhangi bir vaka için çıkış yapan 112 Acil Servis ambulansları ve itfaiye ekipleri, öğrencilerin rahatsız olmamaları için gerekmediği sürece siren çalmayacak.

İnegöl Kaymakamı ve İlçe Sınav Koordinasyon Kurulu Başkanı Aziz İnci, İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı ve Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, sınav hazırlıkları ile ilgili bilgi verdi. İnegöl'de 16 eğitim binasında 5 bin 50 adayın YGS'ye katılacağını bildiren Kaymakam İnci, "Sınav görevclilerine eğitim verildi. Sınavın huzur ve sükunet içinde geçmesi için emniyet tedbirlerine ağırlık verdik. Özellikle okulların çevresinde herhangi bir seyyar satıcı ya da inşaattan kaynaklanan gürültülerin olmaması, araçların klakson çalmaması için her türlü tedbirin alınması için emniyet birimlerimize talimat verildi. Bu itibarla vatandaşlarımızın düğün ve asker uğurlama törenlerinde gürültü yapmamalarını istiyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz İnci İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title