Haberler

İmyo'da 300 Öğrencinin Mezuniyet Sevinci

Uludağ Üniversitesi'ne bağlı İnegöl Meslek Yüksekokulu'nda (İMYO) 300 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Uludağ Üniversitesi'ne bağlı İnegöl Meslek Yüksekokulu'nda (İMYO) 300 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi İşletme Fakültesi binası önünde düzenlenen törene Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çok sayıda davetli katıldı. Okul birincisi Emel Ocaklı Özel, yaptığı konuşmanın ardından mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

İMYO Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan, "1995 yılında kurulan yüksekokulumuz 18 programda toplam 2 bin 164 öğrenci ile eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Yüksekokulumuz birçok fakülteden daha iyi donanıma sahiptir. Bilgi ve teknoloji çağını yakalamanın peşindeyiz. Bu inanç ve azimle çalışıyoruz. Bu noktaya gelmemizde, bugüne kadar okulumuza destek olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz" dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Eskiden her şehirde üniversite mezunları parmakla gösterilirken, artık toplumumuzda üniversite okumayan azaldı diyebiliriz. Bunu bir kayıp olarak düşünmeyin. Kesinlikle okumanın faydalı olduğunu, zaman içerisinde vereceğiniz mücadelelerle göreceksiniz. Eğer zorluklara hazırsanız, iş yapmanız için hiç bir engel söz konusu değildir. Mücadeleyi bırakmayın. 4 yıllığı tamamlamaya çalışın. Ülkenin ekonomik gelişmesini büyütmek için ciddi şekilde ara elemanlara ihtiyaç var" diye konuştu.

Programda ayrıca bölümlerinde derece alan öğrencilere de hediyeler verildi. Ödül töreninin ardından meslek yüksekokuluna ve programa destek veren sponsorlara teşekkür belgeleri verildi. Tören mezun olan 300 öğrencinin mezuniyet sevincini havaya kep atarak kutlaması ile son bulurken, programın ardından öğrenciler müzik eşliğinde eğlendi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Alinur Aktaş İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title