Haberler

İmamoğlu: Oğlum Semih ilk kez oy kullanıyor, sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oyunu Beylikdüzü Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı. İmamoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Bütün ilçeler, iller, büyükşehirler milletimizin huzuru, barışı bir arada yaşamaya, bolluğa, berekete vesile olur. Güzel bir gün olsun" ifadelerini kullandı. Oğlu Semih'in ilk kez oy kullandığını belirten İmamoğlu "Semih ilk oyunu kullanıyor. Biraz heyecanlıydı. Sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle beraber oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oğlu Semih'in ilk kez oy kullandığını belirten İmamoğlu "Semih ilk oyunu kullanıyor. Biraz heyecanlıydı. Sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz" diyerek, "Bugün 5 yıllık emeğin helalleşme anı." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları ise şöyle;

"Bugün benim için de önemli bir gün, 5 yıllık emeğin helalleşme anı. Umarım hemşerilerimiz bu helalleşme duygusunu bana yaşatır. Ben kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmayı, bütün çalışma arkadaşlarım ve siyasi yol arkadaşlarımla birlikte en yüksek seviyede İstanbul'umuza eşitlik ilkesi doğrultusunda ayrım yapmadan, partizanlık yapmadan insanların eşit hizmet alma hakkı üzerinde yaptığımı ifade etmek isterim.

"16 MİLYON İNSANIMIZLA SANDIK SONUCUYLA HELALLEŞECEĞİZ"

Bu koca şehirde üzdüğüm kim varsa özür dilerim. Bu şehrin genç, kadın ve anneleri en iyi şekilde yaşasınlar diye elimizden gelenlerin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. 16 milyon insanımızla bu seçimde çıkan sandık sonucuyla helalleşeceğiz.

"SON ANA KADAR SANDIK BAŞINDA KALMALARINI DİLİYORUM"

Yetki sahibi olmak durumunda inşallah önümüzdeki 5 yılı şehrimize yaşatmaya devam ederiz. Seçimi, il başkanlığımızdan takip edeceğim. Sandıkta görev alan arkadaşlarımızın, kimseni hakkının çiğnenmemesi için süreci en iyi şekilde yönetmelerini, Türkiye demokrasisine yakışır süreç yürüterek son ana kadar sandık başında kalmalarını diliyorum.

"SORUNSUZ SONUCA BAĞLANMASINI DİLİYORUM"

Başta YSK olmak üzere tüm herkesin gereken hassasiyeti göstererek, en ufak sorunun yaşanmadığı şekilde sonucun bağlanmasını dilerim. Günümüz güzel olsun yarın sabah Türkiye ve İstanbul'un çok güzel bir bahar sabahına uyanmasını dilerim."

İmamoğlu: Oğlum Semih ilk kez oy kullanıyor, sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Tarık Arslan:

aksama gorusuruz balkonda baskan... ıncıtmeden konus koyduk mu vs deme sakın...

195
239
yanıtYanıtla
ülker kaya:

Son gülen iyi güler. Murat Kurumu ekranlarda zaferin verdiği haklı sevinciyle ilk defa gülerken göreceğiz inşallah

yanıt224
yanıt360
Mustafa Koç:

Oğlun bile şüphe ediyor sana oy verip vermemek konusunda Kendin söylüyorsun İmamoğlu Akşam gorusuruz 12 den sonra Yeni Başkan Murat Kurum

197
228
yanıtYanıtla
Ogulcan Uzun:

Gördün mü murat başkanını knk ben göremedim ortalıktan kayboldu da birden ahaahahah

yanıt0
yanıt0
Ahmet Kavas:

Oğlun bile seninle ilgili düşünüyorsa ??????

233
134
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

İstanbul Ankara İzmir yine aynı partinin olacak boşuna heveslenmeyin

172
149
yanıtYanıtla
Mustafa Büyük:

İnşallah

yanıt11
yanıt4
Tolga Adalioğlu:

Yedin, içtin ,yattın , gezdin tozdun ne güzel İSTANBUL bee ye ye bitiremedin. Yazıklar olsun takım tutar gibi sana oy veren insanların haline. Yarın bunların hesabı tek tek sorulacak.

152
168
yanıtYanıtla
BLtt :

Hesabını Sorduk Size… Aa Haberi İzleyip Başkada Birşey Bilmeyenler… Aldınız Cevabı Hadii Ağlamaya Devam Edin…

yanıt5
yanıt1
ercan azrak:

Aynen haklisin ama adam kelime oyunu yapiyor haberde soylendigi gibi ekrem imamoglunun soz veripte yapmadigini elestiremiyoruz ama hatirlamiyorum dedigini elestiriyoruz bu nasil bir oyundur soz cambazligidir diye

yanıt6
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title