Haberler

İlyas Salman, TKP'den milletvekili adayı oldu: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım

Güncelleme:

Oyuncu ve tiyatro sanatçısı İlyas Salman, Türkiye Komünist Partisi'nden İstanbul milletvekili adayı oldu. Adaylığını çektiği video ile duyuran Salman, "Size bir tek söz verebilirim: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım. Söz!" ifadelerini kullandı.

Seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler de ünlü isimleri taraflarına çekmeye çalışıyor. Son haber ise Yeşilçam efsanesi İlyas Salman'dan geldi.

TKP'DEN MİLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Salman Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) İstanbul milletvekili adayı oldu. TKP'nin sosyal medya hesabından, sanatçı İlyas Salman'ın adaylığını açıkladığı video paylaşıldı.

"HALKIN SOYTARISI OLACAĞIM"

Videoda adaylığını açıklayan Salman, "Descartes, bundan yüzlerce yıl önce 'İnsan düşünen hayvandır' demiş. Descartes, çok geç kalmış bir düşünür. 21. yüzyılda insan, seçmesini bilen bir hayvandır. Şöyle düşünüyorum: Dünyada en çirkin kokan şey, saklanan düşüncedir. Para bile saklandığı zaman kokar, ama saklanan düşünce kadar pis kokamaz. Mezara götürülen düşüncenin de kimseye faydası yoktur. Bu seçimlerde Türkiye Komünist Partisi'nden milletvekilliğine adaylığımı koydum. Size bir tek söz verebilirim: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım. Söz!" ifadelerini kullandı.

İlyas Salman, TKP'den milletvekili adayı oldu: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Milletvekili Adayı İlyas Salman Milletvekili İstanbul Türkiye Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

FLOZOF:

iyiler hezaman kaybeder İlyas bey Ne yazık ki sizde kaybedeceksiniz İyi olmanın bu ülkede karşılığı budur.

24
101
yanıtYanıtla
efe Karakuş:

Zaten mesleğinde soytarılık tı. Kimse çok görmez sana

91
33
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sizinkide yagcilik ve trolluk varmi farki.

yanıt8
yanıt17
Murat Sinan İKİZ:

arkadaş; buda ne meraklıyımış, soytarı olmaya...

93
18
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Doğruyu bulmuş, kendisinin ne olduğunu biliyor artık.

94
13
yanıtYanıtla
pederpan:

Ortalık bunlara mı kaldı, ne yazık. boşluğu gören aday oluyor.

76
21
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Abi bir ölün artık, yaşı 80 olmuş insanların ülkeye faydamız olacağını sanmasın, Gençler dururken seksenlik dedelerin ne işi var vekillikle.

73
20
yanıtYanıtla
Remzi Aras:

Zaten değerinde..... ederinde .....kendinde Soytarı söylememe gerek yoktu biliyoruz CİBİLİYETİNİ

70
22
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ne kadar taniyorsun ve cibiliyetini nerden biliyorsun mesela ben senin cibiliyetine laf söyleyebilirmiyim kendinden baska kimseye zarari olmayan insanlara yandaslik adina hakaret etmek ne ahlaka nede vicdana yakisir yeter artik kendinize gelin yoksa sizede hakaret küfür eden birileri cikar.

yanıt8
yanıt21
senar:

İlyas Bey keşke filmlerden hatırladığımız gibi kalsanız. Yaşınız itibariyle bu saatten sonra siyaset felan olmaz git otur evinde, Doğru, yanlış gördüklerini yine söyle sosyal medyadan. yorma kendini karşılık ta bulmazsın zaten siyasette. otur evinde

73
17
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title